Γιάννης Παπαμιχαήλ - Γιώργος Λιάννης: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η μήνυση για προσβολή της προσωπικότητάς της

31.03.2023
Γιάννης Παπαμιχαήλ - Γιώργος Λιάννης: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και η μήνυση για προσβολή της προσωπικότητάς της
(photos: NDP Photo Agency)
"Φωτιές" άναψε η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης. Ειδικά το σημείο όπου αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη φαίνεται ότι θα τον στείλει στα δικαστήρια.

Στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του, Τετ α Τετ, μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός και είπε πολλά για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Η συζήτηση βασίστηκε κατά πολύ σε όσα έχει γράψει ο Γιώργος Λιάνης στο τελευταίο του βιβλίο «Συνομιλώντας με τον 20ό αιώνα – 40 Συνεντεύξεις» και κάποια στιγμή στράφηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία επιβεβαίωσε τον τίτλο «η μεγαλύτερη Ελληνίδα star» που της έχει αποδοθεί και προχώρησε αποκαλύπτοντας και δικές τους προσωπικές σχέσεις.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Το Δόλωμα: Μία άγνωστη ιστορία από την κορυφαία ταινία

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο», είπε ο Γιώργος Λιάνης συμπληρώνοντας πως εκείνη τον ρώτησε κάποια στιγμή ποια είναι πιο όμορφη, εκείνη ή η Αιμιλία Υψηλάντη, με την οποία εκείνος είχε επίσης σχέση. «Έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη κι εκείνη με ρώτησε “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” Και εγώ είπα αυθορμήτως, “έχεις”! Μου λέει “τι;” και λέω: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία», είπε ο δημοσιογράφος με τον Τάσο Τρύφωνος να έχει μπροστά του το βιβλίο όπου υπάρχει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήδη τυπωμένο και έτσι, τελικά, επαναλήφθηκε και στην τηλεόραση.

«Μου λέει “Πάρ’ το” ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», είπε ο Γιώργος Λιάνης και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε μέγας πανικός.

{https://www.instagram.com/p/Ck9aQiiom9n/}

Οι αντιδράσεις ήταν πολύ έντονες από παντού για τον τρόπο με τον οποίο σπιλώθηκε η μνήμη της Αλίκης και η πιο έντονη ήταν από τον μονοχογιό της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα το πρωί είναι έτοιμος να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Γιώργου Λιάνη.

{https://www.instagram.com/p/CgVQsgUI2P3/}

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε πως ο Γιάννης τηλεφώνησε στον συνεργάτη του γραφείου του, κ. Γιάννη Παπαριστείδη και εξέφρασε μία τεράστια λύπη. «Ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος» είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη για προσβολή της προσωπικότητας της μητέρας του», είπε συγκεκριμένα και είναι απόλυτα αντιληπτό ότι το θέμα αυτό θα έχει συνέχεια.

Ο Γιώργος Λιάνης πάντρεψε τον γιο του - Ξέρεις ποια διάσημη τραγουδίστρια ήταν σύζυγός του;

Ιδού και όλη η εκπομπή με το επίμαχο σημείο λίγο μετά την πρώτη ώρα της συνέντευξης (1:02:00)

{https://www.youtube.com/watch?v=EGd7vsAUr0M&ab_channel=%CE%A4%CE%95%CE%A4-%CE%91-%CE%A4%CE%95%CE%A4%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%A1%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A3}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.03.2023 - 12:03