Ο Γιώργος Λιάνης πάντρεψε τον γιο του - Ξέρεις ποια διάσημη τραγουδίστρια ήταν σύζυγός του;

13.09.2018
Ο Γιώργος Λιάνης πάντρεψε τον γιο του - Ξέρεις ποια διάσημη τραγουδίστρια ήταν σύζυγός του;
Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου, πολιτικού και συγγραφέα.

Ο μοναχογιός του Γιώργου Λιάνη, Αλέξανδρος, παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες, την αγαπημένη του, Γεωργία Τασιούλη και οι φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Στο πλευρό των δύο αντρών, που, παρεμπιπτόντως μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους, η μητέρα του γαμπρού και πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάνη, η οποία δεν είναι άλλη από τη Λιζέττα Νικολάου.

Ο γάμος της τραγουδίστριας που μεσουράνησε στο ελληνικό πεντάγραμμο τις δεκαετίες του '70 και του '80 και του πρώην υπουργού και ξαδέλφου της Δήμητρας Λιάνη, κράτησε 5 χρόνια, όμως οι δυο τους διατηρούν μια άψογη σχέση. Ο Αλέξανδρος είναι το μόνο παιδί της Λιζέττας Νικολάου, ενώ ο Γιώργος Λιάνης έχει ακόμη μία κόρη από τον πρώτο του γάμο. Για την ιστορία, ο Γιώργος Λιάνης υπήρξε στη συνέχεια παντρεμένος επί 10 χρόνια με την ηθοποιό Κοραλία Καράντη.

Αυτό το διάβασες; Τζένη Καρέζη: Δείτε τον εγγονό της να παρακολουθεί ταινία της - Η συγκινητική ανάρτηση!

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η γνωστή -και αειθαλής, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες- τραγουδίστρια είχε πει τα εξής για τον πρώην σύζυγό της, το διαζύγιό τους και τη μετά εκείνον εποχή στα προσωπικά της:

Ο Γιώργος είναι ένας ενδιαφέρων και καλλιεργημένος άνθρωπος. Δεν ήθελα να χωρίσω, γιατί είμαι άτομο της οικογένειας, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα. Επειτα από αυτόν δεν μπόρεσα να βρω αυτή τη σοβαρή προσωπική σχέση που ήθελα και τα παράτησα. Φαίνεται, από αισθηματικής πλευράς μάλλον δεν... τραγουδάω καλά (γέλια). Ομως έχω τις φίλες μου, τα αδέλφια μου και τους παλιούς φίλους μου στη Θεσσαλονίκη, που τους επισκέπτομαι συχνά. Πάνω απ' όλα έχω τον γιο μου, τον Αλέξανδρο από τον γάμο μου με τον Γιώργο, τον οποίο τον σπούδασα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τώρα εργάζεται προϊστάμενος σε εταιρία ηλεκτρονικών

Δες και αυτό: Δες πως είναι σήμερα ο «Τίμος Δράκος» από τη Λάμψη!

Στις φωτογραφίες κάτω, το νιόπαντρο ζευγάρι και το εξώφυλλο ενός από τους πιο δημοφιλείς δίσκους της Λιζέττας Νικολάου. "Το Χαμόγελο της Λιζέττας" (1977), για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!