Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, που μοιράστηκε, είναι γεμάτη καμάρι

04.04.2023
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της, που μοιράστηκε, είναι γεμάτη καμάρι
(photo: @ioannamaleskou)
Πανευτής και ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί και ποζάρει για πρώτη φορά με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και λίγο αφού παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση που τον αφορά άμεσα.

Ο σούπερ αθλητικός εκπαιδευτής σκύλων που σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά και ακόμη δεν έχει μιλήσει δημόσια γι' αυτό, αλλά ούτε και για τη σχέση του με την παρουσιάστρια, ασχολείται, μεταξύ άλλων, και με το enduro και συμμετείχε σε αγώνες που διεξήχθησαν στη βροχερή Σπάρτη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Δανιάς καμάρωσε για την εμπειρία του μέσω social media και μοιράστηκε μερικές εικόνες από την εμπειρία του.

{https://www.instagram.com/p/CqktjlOMAFR/}

Στο support team του αθλητή, πρώτη και καλύτερη η σύζυγός του, πια, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μοιράστηκε και μια κοινή τους φωτογραφία με την οποία καμάρωνε για τα κατορθώματα εκείνου, ο οποίος, βέβαια, "κρύβεται" πολύ βολικά πίσω από το κράνος των αγώνων!

"Σου βγάζω το καπέλο (σου)", γράφει στη χιουμοριστική λεζάντα με την οποία συνόδευσε το κλικ και εκείνος έκανε αμέσως repost με την ένδειξη "Εδώ με το σαπόρτ τιμ".

Ιωάννα Μαλέσκου: Με αυτή την ανάρτηση αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ - Ποιες παρουσιάστριες της ευχήθηκαν

maleskou_1.jpg

89.jpg

Το ζευγάρι που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (αν και αυτό ίσως αλλάξει σιγά σιγά) παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο που τελέστηκε στη Ραφήνα την περασμένη εβδομάδα και οι δυο τους ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωράκι τους, πολύ σύντομα.

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα η Ιωάννα εξέφρασε την επιθυμία της το κοριτσάκι να μοιάσει στον μπαμπά της καθώς, όπως είπε "Ο σύντροφός μου είναι κούκλος". Με το καλό να έρθει το παιδάκι τους!

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2023 - 11:26