Ιωάννα Μαλέσκου: Με αυτή την ανάρτηση αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ - Ποιες παρουσιάστριες της ευχήθηκαν

16.07.2022
Ιωάννα Μαλέσκου: Με αυτή την ανάρτηση αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ - Ποιες παρουσιάστριες της ευχήθηκαν
Με πολλές φωτογραφίες και λόγια όλο νόημα είπε το "αντίο" της η Ιωάννα Μαλέσκου. Όσο για το μέλλον; Θα δείξει!

Η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και μία μία οι εκπομπές που μας κράτησαν συντροφιά τον χειμώνα έριξαν αυλαία. Την Παρασκευή (15/7/2022) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της πρωινής εκπομπής που παρουσίασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια, η οποία είναι γνωστό ότι ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι, θέλησε να πει το δικό της "αντίο" δημόσια.

Και το έκανε με αυτά τα λόγια: "Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου😉❤️
Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! 🦪🏝🌊👙 Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη 😉🙏❤️"

Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με την αφορμή.

Ανάμεσα στα πάμπολλα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τη λεζάντα, ξεχωρίζουμε αυτά της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθεια και τη στήριξη στο πρόσωπο της συναδέλφου της, αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου που τη γέμισε καρδούλες

Όσο για την επόμενη σεζόν; Η Ιωάννα Μαλέσκου τηρεί σιγήν ιχθύος ενώ σε ανοιχτη ερώτηση για το αν θα τη δούμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα -όπως τη θέλουν τα περισσότερα... spoilers- η απάντησή της ήταν, επίσης, διακριτική.

"Δεν μπορώ να απαντήσω εάν θα είμαι στη θέση της Φαίης Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Το τι θα επιλέξει να κάνει ο καθένας, η κάθε παρουσιάστρια είναι κάτι που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον". Μάλιστα. Αναμένουμε λοιπόν!