Ricky Martin: Σοκάρουν οι κατηγορίες για αιμομικτική σχέση με τον ανιψιό του - Τι απαντά ο ίδιος

16.07.2022
Ricky Martin: Σοκάρουν οι κατηγορίες για αιμομικτική σχέση με τον ανιψιό του - Τι απαντά ο ίδιος
Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε όταν μέλος της οικογένειάς του Ricky Martin, πιθανότατα ο ίδιος του ο αδελφός, τον κατηγόρησε για αιμομικτική σχέση με τον ανιψιό του επί 7 μήνες. Ο σταρ αρνείται τις κατηγορίες, όμως ο σάλος έχει προκληθεί και είναι μεγάλος, τη στιγμή που ο ίδιος αντιμετωπίζει ακόμη μία δικαστική διαμάχη.

Ο δικηγόρος του Ricky Martin, Marty Singer, ήταν κατηγορηματικός στη δήλωση που εκανε στο Deadline. "Ο Ricky δεν είχε κανενός είδους σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του" υποστήριξε συμπληρώνοντας ότι "δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας". "Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής αλλά και αηδιαστική", συνέχισε, ολοκληρώνοντας ότι "όλοι ελπίζουμε αυτός ο άντρας να πάρει τη βοήθεια που έχει τόσο επειγόντως ανάγκη. Περισσότερο από ολα όμως, ανυπομονούμε να αποσυρθεί αυτή η απαίσια υπόθεση αμέσως μόλις ο δικαστής ρίξει μια ματιά στα στοιχεία".

Τον περασμένο μήνα κατατέθηκε εναντίον του 50χρονου Martin, μια περιοριστική εντολή που έχει σχέση με βία, όμως το όνομα του φερόμενου ως θύματος δεν έγινε γνωστό.

Πληροφορίες, ωστόσο θέλουν τον αδελφό του πορτορικανού σταρ, Eric να αποκαλύπτει στην ισπανική Marca ότι το φερόμενο ως θύμα είναι ο Dennis Yadiel Sanchez, ο 21χρονος ανιψιός του Martin, με τον οποίο είχαν σχέση για 7 μήνες.

Ο αδελφός του Martin φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι ο αδελφός του "επιτέθηκε στον ανιψιό του φυσικά και ψυχολογικά".

Ο τραγουδιστής διέψευσε τις κατηγορίες ευχαριστώντας δημόσια τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που λέει ότι δέχεται ενώ αυτό τον καιρό εκκρεμεί και μία ακόμη δικαστική διαμάχη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η on/off μάνατζέρ του, Rebecca Drucker, η οποία διεκδικεί $3 εκατομμύρια σε απλήρωτες αμοιβές!

Ο Martin έχει πάντα στο πλευρό του τον σύζυγό του, Jwan Yosef και τα τρία τους παιδιά, όμως, τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν είναι αυτό τον καιρό.