Ivana Trump: Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της

16.07.2022
Ivana Trump: Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της
Η πρώτη σύζυγος του Donald Trump βρέθηκε νεκρή στη σκάλα του σπιτιού της πριν από δύο μέρες. Ήταν 73 ετών.

Η Ivana Trump πέθανε αφού έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη. Η νεκροτοψία νεκροτομή ολοκληρώθηκε χθες και ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε και επίσημα ως δυστύχημα. Φαίνεται ότι η 73χρονη Ivana έπεσε από τις σκάλες και το πέσιμο αυτό προκάλεσε σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική της στήλη που οδήγησαν στον θάνατό της.

Η Ivana Zelnickova γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε αρχικά στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 ως μοντέλο και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Donald Trump το 1977. Ο γάμος αυτός κράτησε μέχρι το 1992 και έδωσε στον πρώην πλανητάρχη τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, τον Donald Junior, την Ivanka και τον Eric, τα οποία και εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό της.

"Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή όμορφη και γεμάτη φροντίδα μητέρα και φίλη. Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα… Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της", διαβάσαμε, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ ανάλογη έκανε και ο ίδιος ο πρώην πλανητάρχης, ο οποίος είχε μια πολύ στενή σχέση με την πρώην σύζυγό του ακόμη και μετά το διαζύγιό τους.

Η Ivanka αφιέρωσε στη μητέρα, επίσης, μία ανάρτηση υπογραμμίζοντας την αγάπη της προς εκείνη, καθώς και τα αξιοθαύμαστα στοιχεία του χαρακτήρα της.

"Η μαμά μου ήταν πανέξυπνη, χαριτωμένη, παθιασμένη και διαβολικά αστεία. Διέθετε δύναμη, ανθεκτικότητα και αποφασιστηκότητα σε κάθε πράξη της. Ζούσε τη ζωή στο έπακρον μη χάνοντας ποτέ την ευκαιρία γαι γέλιο και χορό. Θα μου λείψει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της στις καρδιές μας για πάντα", γράφει η Ivanka και μοιράζεται μερικές φωτογραφίες.