Eva Longoria: Βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 40 της και αποκαλύπτει το γιατί ο γάμος της είναι τόσο πετυχημένος

Eva Longoria: Βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 40 της και αποκαλύπτει το γιατί ο γάμος της είναι τόσο πετυχημένος
Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, η Eva Longoria βρήκε τελικά την αδελφή ψυχή της στον José Bastón και ο έρωτάς τους συνεχίζει να δυναμώνει κάθε χρόνο.

«Θέλω να φωνάξω από την ψηλότερη κορυφή του βουνού για όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ μας γιατί είμαι τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη που είμαι με έναν άνθρωπο τόσο ευγενικό όσο αυτός». Έτσι εξηγεί η Eva Longoria τα συναισθήματά της για τη σχέση της με τον σύζυγό της, José.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ήταν εξίσου μαγικός.

{https://www.instagram.com/p/BhhUOJKgWaU/}

Στην πραγματικότητα, ήταν έρωτας με δεύτερη ματιά για την Eva και τον José. Όταν πρωτογνωρίστηκαν, και οι δύο έβγαιναν από τις σχέσεις τους και δεν ένιωθαν σύνδεση μεταξύ τους. Έξι μήνες αργότερα, συναντήθηκαν ξανά, και όπως εξηγεί η Eva, «Yπήρχε μια λάμψη γύρω του και ήταν άμεση χημεία».

8 διάσημοι σταρ που επέλεξαν συντρόφους με εντελώς διαφορετικά επαγγέλματα

Στα μάτια της Eva o José ήταν ο πιο όμορφος άντρας που είχε δει ποτέ και την επόμενη μέρα βγήκαν ραντεβού που κράτησε 4 ώρες. Ήταν η πρώτη φορά που η Eva έβγαινε με έναν μεγαλύτερο άντρα και το γεγονός ότι ήταν καταξιωμένος και «ώριμος» ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εκείνη.

Δύο χρόνια αφότου άρχισαν να βγαίνουν, ενώ βρίσκονταν σε μια έρημο στο Ντουμπάι, ο José έκανε πρόταση στην Εva κάτι που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για την ηθοποιό.

{https://www.instagram.com/p/_PNAE3iGpx/}

Ο γάμος τους έγινε στον κήπο τους και ήταν περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Eva γελούσε τόσο πολύ που ένιωθε ότι η καρδιά της θα εκραγεί. Ο José είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την Εva και κάθε μισή ώρα γινόταν μια νέα έκπληξη, που έκανε τη βραδιά αξέχαστη.

{https://www.instagram.com/p/BQhTzlPAD1j/}

Όταν η Εva ρωτήθηκε αργότερα αν ο γάμος άλλαξε τη σχέση τους, είπε ότι ακόμη και 3 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να περνάνε υπέροχα. «Ήμασταν πάντα παντρεμένοι στην καρδιά και στην ψυχή μας, οπότε ο γάμος ήταν απλώς ένα όμορφο πάρτι για να το γιορτάσουμε με όλους», αποκάλυψε σε συνέντευξη της.

Με το γάμο της η ηθοποιός έγινε θετή μαμά των 3 παιδιών του José και αυτό της άλλαξε τη γνώμη για το ενδεχόμενο να αποκτούσε τα δικά της βιολογικά παιδιά.

Η ιδέα να κάνει παιδιά δεν ήταν κάτι που έβλεπε η Longoria στο μέλλον της, ωστόσο ο χρόνος που περνούσε με τα παιδιά του José, άλλαξε την οπτική της και το 2018 καλωσόρισαν το αγοράκι τους.

{https://www.instagram.com/p/CPJGAzTn8ZD/}

Η Εva και ο José κλείνουν τα τηλέφωνά τους κάθε απόγευμα, δειπνούν μαζί και μιλάνε. Και επειδή είναι πολύ απασχολημένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχουν πολλά πράγματα να πούνε.

Victoria και David Beckham: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει 25 χρόνια

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast της με τίτλο Connections, όπου μιλούσε για τον γάμο της με τον Bastón, μοιράστηκε γιατί η ένωσή τους λειτουργεί τόσο καλά. Η Longoria βρήκε την αγάπη με τον Bastón όταν ήταν 40 ετών και εκείνος στα 50, κάτι που πιστεύει ότι τους επέτρεψε να εκτιμήσουν τη ζωή μαζί. «Νομίζω ότι βρίσκοντας τον έρωτα στα 40, ήταν σαν να λέγαμε “Μπορούμε απλά να απολαύσουμε αυτή τη ζωή μαζί;”» αποκάλυψε η Εva.

{https://www.instagram.com/p/CcSzzE6r4Wd/}




Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2023 - 08:33