Victoria και David Beckham: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει 25 χρόνια

27.08.2022
Victoria και David Beckham: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει 25 χρόνια
Η Victoria και ο David Beckham είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και ανθεκτικά διάσημα ζευγάρια. Γνωρίστηκαν το 1997 και από τότε είναι μαζί. Ίσως πολλές από εμάς τους γνωρίζουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, την κομψότητά τους ή την καριέρα που τους έκανε διάσημους. Αλλά χωρίς αμφιβολία, οι Beckham είναι επίσης γνωστοί για την απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να υπάρξει σε έναν χώρο όπου οι σταθερές σχέσεις δεν φαίνεται να διαρκούν.

Τη δεκαετία του 1990, η Victoria Adams απέκτησε διεθνή φήμη χάρη στις Spice Girls, ενώ ο David Beckham έφτιαχνε όνομα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και η ίδια δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής, ο David ήξερε πολύ καλά την Posh Spice.

Στην πραγματικότητα είπε ότι την είχε ερωτευτεί. Όπως έχει πει: «Ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον καλύτερό μου φίλο, ο οποίος έγινε ο κουμπάρος μου στο γάμο μου και θυμάμαι ότι όταν γνώρισα τη Victoria του είπα: “Θέλω να την παντρευτώ. Το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα και το καρέ κούρεμα”».

Victoria Beckham: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για την 23η επέτειο γάμου της με τον David - Σπάνια τη βλέπουμε έτσι

Αμέσως μετά, η Victoria παρακολούθησε έναν από τους αγώνες του David και εκείνος της έγνεψε από μακριά. Και παρόλο που νόμιζε ότι είχε χάσει την ευκαιρία του να βγει με το αγαπημένο του Spice Girl, το σύμπαν του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία μια εβδομάδα αργότερα, όταν η Victoria παρακολούθησε έναν αγώνα με τον μάνατζέρ της και ένα από τα μέλη της μπάντας της. Ήταν σε αυτό το πάρτι του 1997 όπου ο David βρήκε τα κότσια και ζήτησε από την Posh Spice το τηλέφωνο της.

«Μιλήσαμε για περίπου μία ώρα στο σαλόνι των παικτών. Στην πραγματικότητα είχε πάρει το τρένο εκείνη την ημέρα, οπότε έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριο τρένου της, το οποίο έχω ακόμα», είπε ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Έχοντας στο μυαλό της εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η Victoria έγραψε ένα γράμμα στον έφηβο εαυτό της, με τίτλο «Ότι θα ήθελα να ήξερα», και σε αυτό αφηγείται την ιστορία του πώς ερωτεύτηκε τον David.

«Έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Θα σας συμβεί στο σαλόνι παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [...] Καθώς οι άλλοι ποδοσφαιριστές στέκονται με τους συντρόφους τους, θα δείτε τον David να στέκεται στο πλάι με την οικογένειά του. Και έχει τόσο ωραίο χαμόγελο... Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και θα σκεφτείς πόσο άνετα θα είναι μαζί σου. Θα ζητήσει τον αριθμό σου».

Ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από επιθυμία του μάνατζερ της Victoria. Ως εκ τούτου, στην αρχή, τα ραντεβού τους περιορίζονταν στο να πάνε σε ένα πάρκινγκ για να μιλήσουν και να περάσουν χρόνο μαζί. Αν και γνωρίζουμε ότι η φήμη ήταν ήδη μέρος της ζωής τους, η σχέση τους αναπτύχθηκε όπως όλες οι άλλες. Ο ποδοσφαιριστής είπε ότι το πρώτο τους φιλί δόθηκε μια μέρα που πήγαιναν στο σπίτι των γονιών του.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί όταν η τότε τραγουδίστρια βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα βράδυ τον Ιανουάριο του 1998, το ζευγάρι ήταν στο ξενοδοχείο Rookery Hall στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο David την υποδέχτηκε με 30 τριαντάφυλλα και στη συνέχεια τη συνόδευσε στο δωμάτιο που είχε διακοσμήσει με εκατοντάδες τριαντάφυλλα και κόκκινα και κίτρινα κρίνα.

Κάθισαν για δείπνο και εκεί τελικά ο David γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι των ονείρων. «Είπα ναι, μετά έβγαλα το δικό μου δαχτυλίδι και είπα: “Μην ξεχνάς την δύναμη των κοριτσιών, θα με παντρευτείς;”, αφηγήθηκε η Victoria.

Το 1999 έφτασε η μεγάλη μέρα. Παντρεύτηκαν στο κομψό κάστρο Luttrellstown σε έναν γάμο με θέμα τον Ρομπέν των Δασών. Στην εκδήλωση, ο γιος τους, Brooklyn, ο οποίος ήταν 4 μηνών τότε, ήταν αυτός που κρατούσε το δαχτυλίδι . Επιπλέον, την ίδια χρονιά, αγόρασαν ένα πολυτελές σπίτι που ο Τύπος ονόμασε «Παλάτι του Μπέκινγκχαμ».

Έτσι είναι όταν ξυπνά η Victoria Beckham [photo]

Σήμερα το ζευγάρι έχει 4 παιδιά: τους Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

Αν και ο Τύπος συχνά επινοεί φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, ο χρόνος μας έδειξε ότι αυτές δεν επηρεάζουν τη σχέση των Beckham. Η Victoria μας διαβεβαιώνει ότι δεν δίνει σημασία σε αυτά που λένε τα μέσα, εξηγώντας: «Ο David κι εγώ δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, προσέχουμε ο ένας τον άλλον και είμαστε δυνατοί και ως σύντροφοι και ως γονείς».

Κάτι αναμφισβήτητο είναι η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον γιατί μετά από 20 και πλέον χρόνια κοινής ζωής, το ζευγάρι συνεχίζει να δείχνει πόσο θαυμάζει ο ένας τον άλλον.