Γέννησε η Eva Longoria -Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

20.06.2018
Γέννησε η Eva Longoria -Η πρώτη φωτογραφία του μωρού
Μανούλα πρώτη φορά στα 43 της χρόνια έγινε η διάσημη λατίνα ηθοποιός, η οποία εδώ και λίγες ώρες κρατά στην αγκαλιά τον γιο της.

Το όνομα αυτού: Santiago Enrique Bastón και είναι το πρώτο παιδί της Eva Longoria και του συζύγου της, Jose 'Pepe' Baston.

Όπως μεταδίδει το περιοδικό Hola!, το αγοράκι γεννήθηκε χθες, Τρίτη 19/6/2018, στο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες και ζυγίζει 3 κιλά. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και ο πατέρας δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η πρώτη φωτογραφία μαμάς και υιού μάλιστα μόλις κυκλοφόρησε στο Instagram του αμερικανικού Hola

Η Longoria γνώρισε τον 50χρονο πρόεδρο της Televisa μέσω κοινών γνωστών το 2013 και παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά. Η 43χρονη ηθοποιός έχει εκφράσει επανειλλημένα και δημόσια τον έρωτά της για τον συζυγό της, όπως για παράδειγμα στα περσινά του γενέθλια.

Ο Baston έχει ακόμη τρια παιδιά από τον γάμο του με τη Natalia Esperón, την 22χρονη Natalia, και τα 14χρονα δίδυμα Mariana και Jose.

Μόλις έμαθε το φύλο του μωρού που κυοφορούσε η Eva καμάρωσε εξηγώντας το γιατί: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα γεννήσω αγόρι, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη από περισσότερους καλούς άντρες. Αυτό το αγόρι, ο γιος μου, θα είναι περικυκλωμένος από πολύ δυνατές, μορφωμένες, ισχυρές γυναίκες και θα τις βλέπει ως πρότυπα στη ζωή τους ώστε να ξέρει πως να τα υποστηρίξει, να τα χειροκροτήσει και να τα τιμήσει",