Rihanna: Ανέβασε βίντεο του γιου της που δείχνει τι την εμποδίζει να κάνει

Rihanna: Ανέβασε βίντεο του γιου της που δείχνει τι την εμποδίζει να κάνει
Όλη δική του τη θέλει τη μαμά του ο χαριτωμένος μικρούλης και το δείχνει όπως μπορεί.

Πριν από λίγες μέρες η Rihanna μοιράστηκε στο Instagram της ένα αξιολάτρευτο βίντεο του γιου της που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του. Δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα, «Κοίτα ποιος δεν θέλει η μαμά να προπονηθεί».

Στο γλυκό βίντεο, βλέπουμε τη Rihanna να κρατά το μωρό της, το οποίο δεν μπορεί να σταματήσει να κουνιέται, να χαμογελά και να χορεύει καθώς τον κρατάει η μαμά του. Η Rihanna φοράει ένα ασορτί μαύρο σετ προπόνησης ενώ το αγοράκι της (ή «παχουλός» όπως τον αποκαλεί), φοράει ένα χαριτωμένο σετ πιτζάμες σε χρώμα μέντας.

{https://www.instagram.com/reel/CqgexRgg0iC/?img_index=1}

Το αγοράκι της Rihanna έκανε το ντεμπούτο του στα social media τον Δεκέμβριο του 2022, όταν η μαμά του μοιράστηκε το πρώτο βίντεο του.

Rihanna: Ο γιος της είναι 9 μηνών και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο - μαζί με τους γονείς του φυσικά

Από τότε, η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει και τόσο συχνές εμφανίσεις στα social της μαμάς και οι fans της τραγουδίστριας ενθουσιάζονται κάθε φορά που τον βλέπουν!

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο EOnline, η Rihanna ρωτήθηκε αν παρατήρησε ότι είχε μετατραπεί σε έναν από τους γονείς της από τότε που έγινε μαμά. «Ειλικρινά, μου συνέβη! Είναι περίεργο! Ακόμα και τα μικρά πράγματα που με ενοχλούν στη μαμά μου, τα κάνω. Κάνω κυριολεκτικά όλα τα ίδια. Τα ίδια λέω και εγώ. Καθαρίζω το λαιμό μου με τον ίδιο τρόπο. Κουνώ το στόμα μου με τον ίδιο τρόπο και είναι περίεργο!».