Χωρισμός σοκ για Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Λένα Δροσάκη - Η "λυτρωτική" ανακοίνωση

04.04.2023
Χωρισμός σοκ για Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Λένα Δροσάκη - Η "λυτρωτική" ανακοίνωση
(photo: @alexandrosbourdoumis)
Η είδηση για τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ έχει πέσει σαν "βόμβα" στον καλλιτεχνικό χώρο και οι πληροφορίες μιλούν για μια δύσκολη κατάσταση που δεν είναι καινούρια.

Η αποκάλυψη έγινε την Τρίτη το πρωί μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ από τον Νίκο Γεωργιάδη με την έγκριση των άμεσα ενδιαφερόμενων για δημοσιοποίηση πια, όπως ξεκαθαρίστηκε από την αρχή από τη Φαίη Σκορδά.

Οι φήμες που υπήρχαν λίγο καιρό, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν και σήμερα έγινε γνωστό πως ύστερα από τρία χρόνια γάμου και ένα παιδί, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παίρνουν διαζύγιο ενώ ο χωρισμός τους φαίνεται ότι έχει έρθει ήδη εδώ και 3 μήνες περίπου και δεν είναι καθόλου εύκολος!

{https://www.instagram.com/p/Ccui65GqY7W/}

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης το ζευγάρι δεν μένει πια στην ίδια στέγη βέβαια μεγαλύτερη προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, Αναστάσης που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2020 τον οποίο υπεραγαπούν και οι δύο.

Ένας δύσκολος χωρισμός που γίνεται πολύ δύσκολος καθώς οι δύο ηθοποιοί αυτή τη σεζόν παίζουν στο ίδιο θεατρικό έργο, στο υπόγειο του θεάτρου Τέχνης, το οποίο ολοκληρώνει τις παραστάσεις τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Ελενα Χριστοπούλου: "Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί - Οταν μπορούσα δεν με σεβάστηκε κανείς"

Τον λόγο, κάποια στιγμή, πήρε η Έλενα Χριστοπούλου καθώς έχει πληροφορίες εκ των έσω, από φίλους του ζευγαριού. Όλα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ΄οσο κι αν προσπάθησε να φανεί αντικειμενική δεν τα κατάφερε (προφανώς, λόγω φόρτισης) εστίαζαν στο γεγονός ότι η Λένα Δροσάκη ένιωσε μιας μορφής "λύτρωση" με την ανακοίνωση, ενώ στο τέλος (μιλώντας γενικά, όπως είπε) δεν έκρυψε την απορία της για το πόσο σπάνιο είναι να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των συζύγων μέσα στο σπίτι, όταν δεν υπάρχουν κάμερες κοντά.

{https://www.instagram.com/p/CYML1DLMCPU/}

Σε κάθε περίπτωση, από το πα΄νελ σχολιάστηκε φυσικά το πόσο στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε το ζευγάρι καθώς η Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρίστατο σε κάθε δίκη μέχρι και την τελευταία πρόσφατα. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στήριξε την (πρώην πια) σύζυγό του από την πρώτη στιγμή, με πάθος και δημόσια, μέχρι και τις τελευταίες δίκες, όμως, η εμφα΄νιση της Λένας Δροσάκη σε αυτές, ίσως, τώρα πια, ερμηνεύεται διαφορετικά.

Έστω. Κρατάμε τη είδηση και την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού στη δημοσιοποίηση΄ της.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το μήνυμα που αφιέρωσε στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αμέσως μετά τις καταγγελίες που εκείνη έκανε

"Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι προτεραιότητα΄ μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία και αυτό πρέπει να σεβαστούμε. Και γι' αυτό δεν θα ήθελα να κάνω περαιτέρω σχόλια", λέει η Λένα Δροσάκη και ιδού το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZD7Bve2TbpY&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2023 - 14:57