Paris Hilton: Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο της είναι σκέτη γλύκα

04.04.2023
Paris Hilton: Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο της είναι σκέτη γλύκα
Ήθελε διακαώς να γίνει μητέρα η Paris Hilton και ο ερχομός του μικρούλη τη γέμισε με συναισθήματα που δεν είχε καν φανταστεί, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Στις αρχές του χρόνου γεννήθηκε, μέσω παρένθετης μητέρας, ο γιος της Paris Hilton και του συζύγου της, Carter Reum, ενώ η εγκυμοσύνη είχε κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό. Ούτε και η ίδια της η μητέρα ήξερε πως έφτανε η ώρα να την κάνει και εκείνη γιαγιά.

"Έζησα όλη τη ζωή μου δημόσια και ήθελα αυτό το κομμάτι της να είναι μόνο δικό μου", είπε εξηγώντας γιατί επέλεξε να μην πει τίποτα σε κανέναν η 40χρονη κληρονόμος και την καταλαβαίνουμε.

Το ζευγάρι ονόμασε τον γιο του Phoenix και η Paris εξήγησε το γιατί. "Είναι το πουλί που αναγεννάται από τις στάχτες του για να πετάξει ξανά. Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι η καταστροφή και ο θρίαμβος υπάρχουν σε όλη τη ζωή μας και ότι αυτό θα μας δώσει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον", είπε η Paris αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως "κρατά" το όνομα London για την κόρης της, όταν και αν έρθει, με το καλό!

Η ίδια πάντως, μιλώντας σε συνέντευξη με αφορμή τη γέννηση του γιου της δεν έκρυψε τη λαχτάρα της για ένα κοριτσάκι, ειδικά αποκαλύπτοντας πως σε όλες τις προσπάθειες που έκανε για εξωσωματική γονιμοποίηση, τα έμβρυα που προέκυπταν ήταν όλα αγόρια.

Τέσσερις μήνες μετα΄ τη γέννηση του γιου της, πάντως, η Paris παραμένει πανευτυχής και μόλις πριν από λίγο μοιράστηκε τέσσερις νέες φωτογαφίες μαζί του. "Ολόκληρος ο κόσμος μου", διαβάζουμε στη λεζάντα και τις παραθέτουμε.

1_9.jpg

2_6.jpg

4_6.jpg

3_7.jpg

{https://www.instagram.com/p/Cql3FeLOkiS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2023 - 13:09