Στάχτες το σπίτι της Caterina Scorsone του Grey' s Anatomy - Πώς κατάφερε να σώσει τα 3 παιδιά της

04.04.2023
Στάχτες το σπίτι της Caterina Scorsone του Grey' s Anatomy - Πώς κατάφερε να σώσει τα 3 παιδιά της
Τραγικές στιγμές βίωσε η dr Emelia Sheperd, όπως τη γνωρίσαμε στο Grey' s Anatomy, όταν φωτιά ξέσπασε ξαφνικά στο σπίτι της και το έκαψε ολοσχερώς. Ευτυχώς τα παιδιά της κατάφερε να τα βγάλει έξω έγκαιρα, τα ζώα της οικογένειας, όμως, δυστυχώς, όχι!

Την είδηση έκανε η ίδια γνωστή η ίδια η Caterina Scorsone μέσα από μία ανάρτηση που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες και μιλούσε για φωτιά και για απώλεια. Σε αυτή, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν από δύο μήνες το σπίτι της έγινε στάχτες και εξήγησε πώς έγινε το κακό.

"Καθώς ετοίμαζα τα παιδιά μου για ύπνο και τελειώναμε τα μπάνια, είδα καπνό να βγαίνει από το κενό γύρω από την μπανιέρα και καθώς σήκωσα το κεφάλι μου είδα στο χολ ένα ποτάμι από παχύ, μαύρο καπνό να γεμίζει το σπίτι", περιέγραψε η Scorsone τονίζοντας το ε΄να πράγμα που πρέπει να γνωρίζει κανείς για τις πυρκαγιές: "Συμβαίνουν πολύ γρήγορα".

"Είχα περίπου δύο λεπτά να βγάλω τα τρία μου παιδιά έξω από το σπίτι και βγήκαμε έξω χωρίς καν παπούτσια. Βγήκαμε όμως και γι' αυτό θα είμαι αιώνια ευγνώμων", συνέχισε η ηθοποιός "λυγίζοντας" όμως γιατί, δυστυχώς, "έχασαν" και τα τέσσερα κατοικίδιά τους, την απώλεια των οποίων θρηνούν ακόμη ενώ χαίρονται που πρόλαβαν να τα αγαπήσουν τόσο πολύ. [στην ανα΄ρτηση η ηθοποιός μοιράζεται φωτογραφίες από τα τετράποδα της οικογένειας που, δυστυχώς, χάθηκαν στις φλόγες]

{https://www.instagram.com/p/CqllsPHv69N/}

"Αυτή δεν είναι μία ανάρτηση για τη φωτιά. Είναι για την κοινότητα. Είναι ένα γράμμα αγάπης για του απίστευτους ανθρώπους που εμφανίστηκαν και για τα όσα έκαναν", γράφει η Scorsone ευχαριστώντας τους πυροσβέστες, τους επιθεωρητές, τον γείτονα που άνοιξε την πόρτα, τους γονείς στα σχολεία των παιδιών της που έστειλαν βιβλία και παιχνίδια, τους φίλους της του Grey' s Anatomy που έστειλαν ρουχισμό και προμήθειες, τις αδελφές της που ήρθαν αμέσως κοντά τους και όλους όσοι βοήθησαν με τον όποιον τρόπο.

"Το μόνο που έμαθα είναι πως αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι και τα ζωντανά που σε αγαπούν. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η κοινότητα. Δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα αν δεν ήταν εκείνοι και είμαι ευγνώμων", γράφει η ηθοποιός και πραγματικά συγκινεί.

Η 41χρονη ηθοποιός χώρισε από τον σύζυγό της, Rob Giles το 2020, πέντε μόλις μήνες αφού γεννήθηκε το τρίτο τους παιδί (ένα κοριτσάκι), ενώ σημειώνουμε πως η δεύτερη κόρη τους, η Paloma ή Pippa (8) όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά έχει γεννηθεί με σύνδρομο Down. Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, Eliza, είναι σήμερα 10 ετών.

{https://www.instagram.com/p/CUS_nQdBHiJ/}

Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο η οικογένεια είχε αποκαλύψει ότι περιμένει κι άλλο παιδί, το 2019.

{https://www.instagram.com/p/B4V1Z4YH9TL/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2023 - 16:37