Νατάσα Θεοδωρίδου - Τάκης Μπέτας: Μαζί για την κόρη τους, Κριστιάννα - Η συγνώμη της Ελένης Μενεγάκη

04.04.2023
Νατάσα Θεοδωρίδου - Τάκης Μπέτας: Μαζί για την κόρη τους, Κριστιάννα - Η συγνώμη της Ελένης Μενεγάκη
(Photos: NDP Photos)
Τον δικό της, καλλιτεχνικό επίσης, δρόμο χαράσσει η Κριστιάννα Μπέτα η οποία σε κάθε βήμα έχει πάντα και τους δυο γονείς της.

Παρότι σπούδασε Νομική, η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, καρπός του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο, επιχειρηματία Τάκη (Δημήτρη) Μπέτα έχει βρει το κάλεσμά της στη ζωγραφική.

Περήφανη η μητέρα της έχει μιλήσει αρκετές φορές για το ταλέντο της κόρης της, το οποίο τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστεί με όλο τον κόσμο μέσα από την πρώτη ατομική της έκθεση στην Αθήνα, γιατί έχει ήδη προηγηθεί μία στη Μύκονο το καλοκαίρι [φωτό κάτω]

{https://www.instagram.com/p/CpHtuu9IPIk/}

Τα εγκαίνεια της νέας έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες και το "παρών" έδωσε πολύς κόσμος που θαύμασε τα έργα της Kris Betta όπως είναι το όνομα με το οποίο υπογράφει τα πολύχρωμα έργα της η νεαρή Χριστιάννα ή Κριστιάννα, τώρα πια.

Η έκθεση έχει τίτλο "Through my eyes" και παρουσιάζεται στο φουαγιές του θεάτρου Παλλάς.

Εκτός από τους γονείς της [φωτό επάνω] στο πλάι της νεαρής ζωγράφου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Κακοσαίος, τραγουδιστής και γιος του Γιάννη Πλου΄ταρχου αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου με τη Νικόλ Παναγιώτου.

4314_xristiana_mpeta_giorgos_kakoseos_342023-1.jpg

4478_nikol_panagiotoy_athina_ikonomakoy_342023-1.jpg

Όσο για τους περήφανους γονείς; Αυτοί μίλησαν και στις κάμερες, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μάλιστα να καλεί η ίδια τον Τάκη να πει δυο λόγια στους δημοσιογράφους. "Έλα λίγο, παιδί μας είναι", είπε γελώντας η τραγουδίστρια ενώ ο Τάκης Μπέτας τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι που η κόρη του (αν και έχει κάνει σπουδαίες σπουδές και μετά τη Νομική) επέλεξε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική, με κάτι που αγαπά πολύ. "Το μόνο που θέλουμε, κι εγώ και η Νατάσα", είπε ο κύριος Μπέτας "είναι να είναι ευτυχισμένη".

{https://www.youtube.com/watch?v=Fu0CyEBhNes&ab_channel=StarTvGreece}

Πάντως, ενδιαφέρον είχε η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη on air σήμερα, λίγο πριν παίξουν στην εκπομπή το βίντεο για τα εγκαίνεια της έκθεσης. Η Ελένη και η Νατάσα είναι, ως γνωστόν, κουμπάρες και η σχέση τους άριστη. Παρόλ' αυτά, όπως είπε η παρουσιάστρια θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία της από τη μεγα΄λη στιγμή της κόρης της φίλης της, "δεν είχε ιδέα"!

Ζήτησε συγνώμη από την κουμπάρα και τη Χριστιάνα λέγοντας ξανά και ξανά πως θα ήταν εκεί αν το ήξερε γιατί, εκτός των άλλων, θέλει πάντα να στηρίζει τα νέα παιδιά σε ό,τι κι αν κάνουν. Ιδού και το απόσπασμα και προσθέτουμε ότι χθες, η Κριστιάννα (όπως λέγεται πλέον) εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα στην πρώτη της, solo, τηλεοπτική εμφα΄νιση.

{https://www.youtube.com/watch?v=ahD_GV7tGWA&ab_channel=TlifeVideo}

Στη συνέχεια μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες από τα εγκαίνεια της έκθεσης.

Η Κριστιάννα με τον Χρύσανθο Πανά
Με τον Γιώργο Κακοσαίο
Ο Θέμης Γεωργαντάς
Μαμά και κόρη με την Έλλη Κοκκίνου
Η Κριστιάννα ανάμεσα στους γονείς της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκη Μπέτα
Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Αμαριλλίδα
Νικόλ Παναγιώτου Αθηνά Οικονομάκου
Με τον Κώστα Τσουρό
Με τον Βλάσση Χολέβα
Κώστας Τσουρός Γιώργος Λιάγκας

Τελευταία τροποποίηση στις 04.04.2023 - 15:16