Βασίλης Ζούλιας: Φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή - Στάχτη δουλειά 15 ετών με τον Περικλή Κονδυλάτο

01.04.2024
Βασίλης Ζούλιας: Φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή - Στάχτη δουλειά 15 ετών με τον Περικλή Κονδυλάτο
Photo: NDP Photo Agency
Πυρκαγιά που ξέσπασε στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια έκαψε δύο από τα δωμάτια του χώρου και αμέτρητες δημιουργίες του ίδιου και του στενού του συνεργάτη, Περικλή Κονδυλάτου.

Δύσκολη μέρα η σημερινή για τους δύο δημιουργούς και δυστυχώς αυτά που περιέγραψαν δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, όπως, χαρακτηριστικά είπαν μιλώντας στην εκπομπή Fay' s Time τη Δευτέρα το πρωί.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όμως χρειάστηκε μια διευκρίνηση καθώς δεν κάηκε όλο το ατελιέ αλλά μέρος του. «Το κτίριο είναι 700 τετραγωνικά κάηκαν περίπου τα 35», είπε ο κύριος Ζούλιας τονίζοντας πως το σημαντικό είναι πως δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή.

Βασίλης Ζούλιας: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα"

Οι υλικές ζημιές ήταν μεγάλες, βέβαια, ΄ομως όλα θα ξαναγίνουν από την αρχή, όπως τόνισαν και οι δύο. «Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί μιλάμε για ρούχα υψηλής ραπτικής. Ήταν σα να υπήρχε ένα θησαυροφυλάκιο στο ατελιέ και κάηκε όλο!», ακούσαμε συγκεκριμένα ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Όσο για το πώς ξεκίνησε το κακό; Φαίνεται ότι το ατελιέ είχε παραχωρηθεί για να γίνει μια φωτογράφηση και κάποια κερί που έμεινε αναμμένο και αφύλακτο προκάλεσε τη φωτιά. «Ευτυχώς οι άνθρωποι που ήταν εκεί κατάφεραν να την περιορίσουν στα δύο δωμάτια που κάηκαν και δεν είχανε θύματα», τόνιζε ξανά και ξανά ο Βασίλης Ζούλιας με τη δέσμευση πως όλα τα άλλα ξαναφτιάχνονται - και θα ξαναφτιαχτούν πολύ σύντομα.

Βασίλης Ζούλιας: "Πρέπει να πατώσεις συναισθηματικά και να μην αντέχεις άλλο. Είχα φτάσει σε έναν συναισθηματικό πάτο"

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 12:36