Βασίλης Ζούλιας: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα"

05.01.2023
Βασίλης Ζούλιας: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα"
O γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις στην πρόσφατη συνέντευξη του

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Κεραία" και αναφέρθηκε στην εξάρτηση του από τα ναρκωτικά, αλλά και το πώς είναι η ζωή του μετά την απεξάρτηση.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τις πρώτες γιορτές χωρίς τη μητέρα της

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο πρώτο του μεθύσι, σε ηλικία των 8 - 9 ετών λέγοντας: "Το πρώτο μου μεθύσι το είχα 8-9 χρονών και πέρασα τόσο άσχημα τότε και είπα δεν θα ξαναπιώ. Ήμουν ένα παιδί που είχε θέματα, είχε πόνο μέσα του. Και μάλιστα, μία από τις πιο όμορφες στιγμές με την μητέρα μου τώρα τελευταία είναι όταν μου είπε πώς δεν μπόρεσε να είναι πραγματικά κοντά μου όταν ήμουν μικρός. Υπήρχε μία έλλειψη μέσα μου και ένας πόνος. Όταν πήρα τα πρώτα χάπια αισθάνθηκα ότι καταλαγιάζει λίγο ο πόνος μέσα μου. Και είπα αυτό ήταν, θα παίρνω αυτό και θα νιώθω καλύτερα. Και έτσι ξεκίνησαν όλα τα υπόλοιπα μετά. Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή και μαζί με τον υπόλοιπο ψυχισμό, πήγα στο Market και έκοψα τις φλέβες μου. Και είδαν το αίμα κάτω από τις πόρτες και με πήγαν στο νοσοκομείο. Η σεξουαλικότητα μου τότε ήταν όπως όταν τρίβονται τα σκυλιά μεταξύ τους. Τόσο νόμιζα ότι μου άξιζε".

Κατερίνα Καινούργιου: "Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022"

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: "Έχει συμβεί να πάω στο Κολωνάκι να υπογράψω και αντί για στυλό έβγαζα την σύριγγα. Μάλιστα, στην κ. Κατραβά και έπαθε σοκ! Το καλοκαίρι του 1987 στο Κολωνάκι, κάθισα στο κρεβάτι μου και της είπα να μου κάνει ένεση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ανακούφιση που είχα νιώσει".

Παρόλα αυτά, κατάφερε να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης το 1992: "Δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω σε αυτό το πρόγραμμα. Έχω μία εθισμένη προσωπικότητα. Είμαι ο Βασίλης και είμαι ναρκομανής", μεταφέρει με συγκίνηση, έχοντας καταφέρει εδώ και χρόνια να τιθεσεύσει τους δαίμονές του.