Monica Bellucci: "Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μοu. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, αυτή είναι η φύση μου"

05.01.2023
Monica Bellucci: "Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μοu. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, αυτή είναι η φύση μου"
"Δεν μου αρέσουν οι αυστηρές δίαιτες, προτιμώ τα ζυμαρικά και το κρασί", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Η Monica Belluci φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Madame φορώντας μια see through μπλούζα χωρίς σουτιέν, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα παγκόσμιο sex symbol.

Η 58χρονη ηθοποιός εξήγησε τι σημαίνει φεμινισμός για την ίδια, αναφέροντας ότι: "Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου". Μιλώντας για τα κιλά και το σώμα της, δήλωσε: "Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν κάνεις παιδιά. Σταματάς πλέον να είσαι στο επίκεντρο και έρχεσαι δεύτερος. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική".

Gigi Hadid: Ποιος είναι ο λόγος που "πάγωσε" τη σχέση με τον Leonardo DiCaprio

Στη συνέχεια, η ίδια τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες, ούτε να "λιώσει" στο γυμναστήριο αγχωμένη για την εικόνα του σώματός της. Η ίδια έχει αναφέρει πως κάνει πιλάτες για να διατηρείται σε φόρμα και όταν νιώθει ότι έχει ξεπεράσει τα όριά της προσέχει τη διατροφή της για λίγες μέρες. "Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά της νεότητας, την ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται", πρόσθεσε η ίδια.

Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Sophie Turner από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Σχετικά με τα παιδιά της με τον Vincent Cassel, είπε: "Έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως όταν είσαι γονιός, είσαι γονιός για πάντα. Είναι όμορφο να έχουμε μια καλή σχέση για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε όποτε μπορούμε". Το πρώην ζευγάρι, που έχει χωρίσει εδώ και 13 χρόνια, έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 18χρονη Deva, η οποία είναι ήδη επιτυχημένο μοντέλο, και την 12χρονη Leoni. Οι δυο τους χώρισαν το 2013.