Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια και η κόρη του μοιράστηκε τις πιο γλυκές ευχές

05.01.2023
Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια και η κόρη του μοιράστηκε τις πιο γλυκές ευχές
51 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα (5/1/2023) ο Σάκης Ρουβάς και στα stories μοιράστηκε τις ευχές της πρωτότοκής του, με συγκίνηση.

Αιγόκερως ο Σάκης και σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Συνήθως κάνει repost την ανάρτηση που του αφιερώνει η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, όμως φέτος ήταν άλλο θηλυκό που είχε την... "τιμή".

Ο λόγος για τη μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους, Αναστασία Ρουβά, η οποία ευχήθηκε στον πατέρα της με μια παλιά τους φωτογραφία και εκείνος τη μοιράστηκε μέσα από το δικό του προφίλ με τη σειρά του.

14 ετών πια, η Αναστασία είναι μια πανέμορφη κοπέλα που μοιάζει υπερβολικά στον μπαμπά της με τα χρώματα της μητέρας, της όμως. Και τα τέσσερα παιδιά του ζύγους Ρουβά-Ζυγούλη είναι εξαιρετικής ομορφιάς (δεν είχαν πού να μοιάσουν, βλέπεις) γεγονός που πρόσφατα σχολίασε δημόσια ακόμη και η Έλενα Παπαρίζου, αντιδρώντας στην πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση του τραγουδιστή.

Με ονόματα που ξεκινούν όλα από το γράμμα "Α" στην οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη [Αναστάσιος (Σάκης), Αικατερίνη (Κάτια), Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας], ιδού οι ευχές τους για το Νέο Έτος.