Eurovision ανατροπή με την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει το «Ζάρι» τελικά - Οι πρώτες εικόνες

01.04.2024
Eurovision ανατροπή με την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει το «Ζάρι» τελικά - Οι πρώτες εικόνες
Αλλαγές της τελευταίας στιγμής φέρνουν τη Μαρίνα Σάττι να παραχωρεί τη θέση της στη νικήτρια του διαγωνισμού του 2005.

Ο φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας και τη χώρα μας επιλέχτηκε να ταξιδέψει εκεί τα χρώματά μας η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι, που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

{https://www.youtube.com/watch?v=mTSTnLWGUPs&t=46s&ab_channel=MarinaSatti}

Παρά την αρχική διχασμένη άποψη του κοινού σχετικά με το τραγούδι αυτό, η ελληνική συμμετοχή άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει στα στοιχήματα θέτοντας τον πήχη ολοένα και πιο πιο ψηλά.

Η ΕΡΤ και οι υπεύθυνοι όμως, αποφάσισαν να μην αφήσον πολλά πράγματα στην τύχη και προχώρησαν σε μια κίνηση ματ που μόλις ανακοινώθηκε.

Φαίνεται λοιπόν ότι το τραγούδι παραμένει ως έχει, όμως το μικρόφωνο πιάνει η Έλενα Παπαρίζου αντί για τη Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια που έφερε τη Eurovision στην Ελλάδα μετά τη νίκη της με το θρυλικό Number One του 2005, δέχτηκε την πρόταση με χαρά καθώς, όπως είπε, λατρεύει το Ζάρι αλλά και τη Μαρίνα Σάττι κάνοντας μια αντιπρόταση η οποία, όπως όλα δείχνουν θα γίνει δεκτή.

Αντί για μια, θα έχουμε δύο τραγουδίστριες στη σκηνή με την Έλενα και τη Μαρίνα να τραγουδούν το Ζάρι ως ντουέτο. Το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινω΄σεις! Με το καλό!

{https://www.youtube.com/watch?v=rcOwvZ26KFQ&ab_channel=EurovisionSongContest}

Όλα ωραία και καλά, απλά θυμήσου ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά και ξέχνα όλα τα προηγούμενα ενώ αν περιμένεις τις πρώτες εικόνες από ε΄να πρότζεκτ που δεν θα γίνει ποτέ... θα περιμένεις πολύ! Καλό μήνα, λοιπόν, με υγεία πάνω απ' όλα, και καλή επιτυχία στη Μαρία Σάττι και το Ζάρι της!

Τελευταία τροποποίηση στις 01.04.2024 - 14:13