Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι για τη Eurovision: Ο κόσμος διχάστηκε, η Τουρκία χειροκρότησε

08.03.2024
Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι για τη Eurovision: Ο κόσμος διχάστηκε, η Τουρκία χειροκρότησε
«Ζάρι» λέγεται το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σε μια ειδική παρουσίαση της ΕΡΤ η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε επίσημα το τραγούδι και το βίντεοκλίπ που στέλνουμε φέτος στη Eurovision που θα διεξαχθεί από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

«Το κομμάτι έχει διαφορετικές ποιότητες και διαφορετικούς κόσμους, που μπορείς να δείξεις και στη σκηνή», δήλωσε η τραγουδίστρια και πράγματι έτσι είναι. «Και λίγα λέει», θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ακούγοντάς το βέβαια καθώς το τραγούδι μοιάζει σαν... πολλά διαφορετικά μαζί.

Ο γνωστός ήχος της Μαρίνας Σάττι, βέβαια, με πολλή Ελλάδα, αλλά και... Bollywood και γρήγορες εναλλαγές και χρώματα και ελληνικά και αγγλικά και... τα πάντα!

Ο κόσμος του Twitter διχάστηκε και λέξεις όπως «αχταρμάς», «ό,τι νάναι», «αριστούργημα», «φανταστικό» κ.ο.κ εναλλάσσονται με ρυθμούς φωτιά!

Σε κάθε περίπτωση, το τραγούδι είναι ενδιαφέρον και... πιασιάρικο που ή θα αρέσει πολύ ή καθόλου. Όπως όλα πα΄ντως, θέλει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει κανονικά στ' αυτιά μας και να δου΄με πως πραγματικά νιώθουμε γι' αυτό.

Ιδού και καλή επιτυχία στην Ελλάδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=uTYalXf184A&ab_channel=EurovisionSongContest}

Στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, πάντως, που παρουσιάστηκε το τραγούδι, οι υπεύθυνοι επέλεξαν το κομμάτι όπου η Μαρίνα μιλά ελληνικά και αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, η συμμετοχή έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του διαγωνισμού!

Από τα σχόλια αυτά ξεχωρίζουμε τις ευχές (και το χειροκρότημα) της Τουρκίας. «Καλή επιτυχία γείτονα! Το τραγούδι είναι όμορφο. Σ' αγαπώ» και μια καρδου΄λα από την τουρκική Eurovision και ο χρόνος μετρά αντίστροφα ήδη.

{https://www.instagram.com/p/C4O1I4KCS4Z/}

45_7.png

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI»» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου με σχολιαστές τους Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.03.2024 - 17:52