Βασίλης Μπισμπίκης: Το έμφραγμα, η επέμβαση και τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή

08.03.2024
Βασίλης Μπισμπίκης: Το έμφραγμα, η επέμβαση και τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή
Μία μεγάλη περιπέτεια είχε πρόσφατα η Βασίλης Μπισμπίκης, μια περιπέτεια όμως που φαίνεται ότι έχει αίσιο τέλος!

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και επιβεβαιώθηκε από διάφορες πηγές, αν και οι πληροφορίες φτάνουν ελαφρώς διαφοροποιημένες.

Φαίνεται πα΄ντως πως ο Βασίλης Μπισμπίκης εισήχθη εσπευσμε΄να στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι με έντονους πόνους στο στήθος, την Τετάρτη το βράδυ, και ύστερα από επιμονή της Δέσποινας Βανδή καθώς εκείνος θεωρούσε ότι έχει κάτι με το στομάχι του.

Πρέπει να υπέστη έμφραγμα και οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν πως ο βαθμός στον οποίο ήταν φραγμένες οι αρτηρίες του επέβαλλαν το χειρουργείο. Ευτυχώς η επέμβαση ήταν άμεση και το στεντ (μπαλονάκι) έλυσε το πρόβλημα, όμως, όπως φαίνεται η ζωή του ηθοποιού θα πρέπει να αλλάξει ριζικά από εδώ και πέρα.

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Μπισμπίκη και ξεχειλίζει από έρωτα

Παρουσιάζοντας την είδηση στην εκπομπή της σήμερα το πρωί, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή κι εκείνη της απάντησε πως «όλα είναι καλά τώρα».

Δέσποινα Βανδή: Το αστείο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους γιους τους

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μετέφερε πως δικοί της άνθρωποι είχαν δει το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο αλλά δεν θέλησαν να μεταφέρουν κάτι τότε, όμως εφόσον το θέμα έγινε γνωστό, καταθέτουν και τη δική τους γνώση. Οι μάρτυρες μάλιστα, μετέφεραν πόσο αγχωμένη ήταν η Δέσποινα Βανδή όσο περίμενε νέα του συντρόφου της.

Περαστικά!

Τελευταία τροποποίηση στις 08.03.2024 - 13:29