Δέσποινα Βανδή: Το αστείο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους γιους τους

05.12.2023
Δέσποινα Βανδή: Το αστείο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους γιους τους
Την εμπειρία της ίδιας και του συντρόφου της με την... εφηβεία, μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή και... πραγματικά την αντιλαμβανόμαστε πλήρως.

Καλεσμένη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6 ήταν η Δέσποινα Βανδή ο οποίος τη συνάντηση με αφορμή την επίσκεψή της σε παιδιά και γονείς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».

Τη συνα΄ντηση αυτή περιέγραψε ο παρουσιαστής μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή για τα μαθήματα που έχει πάρει από τα παιδιά της κι εκείνη του μετέφερε ένα περιστατικό που αφορούσε σ' εκείνη, τον σύντροφό της, Βασίλη Μπιμπίκη και τους δυο γιους τους.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη 19χρονη Μελίνα και τον 16χρονο Γιώργο, περί ου ο λόγος, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει έναν γιο από τον γάμο της με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, τον 11χρονο Μιχάλη.

Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι απαντά σε όσους κατέκριναν τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε», περιγράφει, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή. «Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε “έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο», συνέχισε τονίζοντας πως για να συμβαίνει αυτό σ' εκείνους που βρίσκονται στον χώρο της μουσικής και είναι κάπως πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά... σκέψου τι μπορεί να συμβαίνει σε άλλους.

Ε ναι, εδώ που τα λέμε, (και αυτή) η νέα γενιά τη χρειάζεται μία μικρή μετάφραση! Αλίμονο!

{https://www.youtube.com/watch?v=PYGt-SCF4Xo&t=40s&ab_channel=TlifeVideo}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.12.2023 - 16:40