Η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνει τρελή φαν της Ελένης Μενεγάκη - «Θα πάρω μια τρίχα απ' τα μαλλιά σου»

20.11.2023
Η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνει τρελή φαν της Ελένης Μενεγάκη - «Θα πάρω μια τρίχα απ' τα μαλλιά σου»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 20/11 η Τόνια Σωτηροπούλου και η συζήτηση ξεκίνησε με μία προσωπική παραδοχή!

Την Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας και ξαφνιάστηκε από την παραδοχή εκείνης για το πόσο τη θαυμάζει.

«Είμαι πολύ μεγάλη φαν σου. Μην παραξενευτείς εάν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου μαζί μου μετά» της είπε η Τόνια Σωτηροπούλου κι εκείνη... έσκασε στο γέλιο.

Στο πλαίσιο της κουβέντας, στην οποία συμμετείχε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στους φίλους της, λέγοντας πως πάντα βρίσκει χρόνο γιατί έχει πα΄ντα ανάγκη να νιώθει μέλος μιας αγέλης, και να είναι κοντά στους ανθρώπους που αγαπά και του φίλους της τους αγαπά βαθιά, ενώ σε ερώτηση για τον Κωστή Μαραβέγια και το πόσο τη βοήθησε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της η απάντησή της ενθουσίασε και πάλι την παρουσιάστρια.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρας της - και για τις μαμάδες γενικότερα

«Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», πρόσθεσε.

Για το Milky Way μίλησε επίσης η Τόνια Σωτηροπούλου και τον ρόλο της δηλώνοντας ευγνώμων για τη «Νίκη», τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για κάθε ρόλο που της δίνει ο Βασίλης Κεκάτος, ο σκηνοθέτης της.

«Ο Βασίλης έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ”ναι σε ευχαριστώ”», είπε η Τόνια ενώ περιμένουμε να τη δούμε στο 5ο και 6ο επεισόδιο της σειράς που εξελίσσεται.

Milky Way: Η Μαρία είναι έγκυος αλλά νιώθει πιο μόνη από ποτέ

«Η Νίκη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε αυτό το χωριό. Δεν έχει κάνει παιδιά και ήταν η ωραία του χωριού. Είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής της, έχει καρκίνο, αλλά είναι πολύ κουλ και η πρωταγωνίστρια παίρνει κάποια μαθήματα από εκείνη, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της».

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 17:54