Η Μυρτώ Αλικάκη δεν κρύβεται αλλά δεν θέλει να απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και εξηγεί γιατί

20.11.2023
Η Μυρτώ Αλικάκη δεν κρύβεται αλλά δεν θέλει να απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και εξηγεί γιατί
Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Life ήταν τη Δευτέρα το πρωί η Μυρτώ Αλικάκη και μεταξύ άλλων εξήγησε τι θεωρεί κουτσομπολιό εξ ου και το αποφεύγει.

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη στη Σταματίνα και κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στην προσωπική της ζωή με την παρουσιάστρια να τη ρωτά γιατί αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή (πράγμα που ισχύει).

«Είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω», είπε αρχικά η ηθοποιός συνεχίζοντας: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Έτσι κι αλλιώς δεν θεωρώ ότι είναι μια ουσιαστική αγωνία ή ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για το αν είμαι καλά ή όχι. Είναι κάτι για να τρέφει το κουτσομπολιό και τίποτα άλλο. Οπότε έχω επιλέξει να απομακρυνθώ από αυτό».

Βέβαια σε δεύτερο χρόνο η Μυρτώ Αλικάκη εξήγησε πως δεν θα πάψει να ζει ή να κα΄νει πράγματα που θέλει επειδή κάποιος θα τη δει και μπορεί κάτι να γράψει. «Αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να τροφοδοτώ εγώ αυτό το πράγμα», υπογράμμισε η γνωστή ηθοποιός, η οποία πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, κινηματογραφιστή και φωτογράφο Νικόλα Κωστή,

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η συζήτηση στράφηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Λαγούτης, όταν πάλευε με τους εθισμούς του, πράγματα για τα οποία έχει μιλήσει και ο ίδιος ανοιχτά επανειλημμένα.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως εκείνο τον καιρό έκανε και η ίδια πολλά λάθη, όμως, τελικά, όλα τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν, οι δυο τους έχουν μια άψογη σχέση τόσο μεταξύ τους όσο και ως προς τους δυο γιους τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 17:12