Μυρτώ Αλικάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

31.10.2023
Μυρτώ Αλικάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της
Photos: NDP Photo Agency
Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε μία θεατρική πρεμιέρα.

Η είδηση για τον νέο άντρα στη ΄ζωή της Μυρτώς Αλικάκη ήρθε από δημοσίευμα της Real News και ως ένα σημείο επιβεβαιώθηκε από διάφορες φωτογραφίες στον λογαριασμό εκείνης που «υπέγραφε» εκείνος, όπως για παράδειγμα το παρακάτω σετ σε ανάρτηση από τις διακοπές τους.

{https://www.instagram.com/p/CxA9Rf6oiBg/?hl=el&img_index=1}

Ο λόγος για τον κινηματογραφιστή και φωτογράφο Νικόλα Κωστή, ο οποίος για πρώτη φορά πόζαρε μαζί της στη θεατρική παράσταση Απλή Μετάβαση όπου βρέθηκαν οι δυο τους.

2_27.jpg

Πολύ διακριτική και πα΄ντα χαμηλών τόνων, η Μυρτώ Αλικάκη δέχτηκε ερώτηση για την προσωπική της ζωή πρόσφατα και απάντησε ως εξής: «Δεν θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο. Τίποτα όχι. Δεν θα απαντήσω αν είμαι καλά. Δεν λέω τίποτα». Με την κοινή αυτή εμφάνιση λοιπόν, επιβεβαίωσε τη σχέση της και... μέχρι εκεί.

Η Μυρτώ Αλικάκη υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Λαγούτη με τον οποίο έχουν και δυο γιους. Το διαζύγιό τους, όπως έχουν παραδεχτεί αμφότεροι, μόνο εύκολο δεν ήταν, όμως οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα (αρχικά για χάρη των παιδιών τους) και σήμερα όχι μόνο έχουν μία αρμονική και φιλική σχέση, αλλά συνεργάζονται κιόλας επί σκηνής.

{https://www.instagram.com/p/Byp0rUICRaT/}

Στη θεατρική παράσταση (που ανεβαίνει φέτος για δεύτερη σεζόν) με τίτλο Τέλειοι Ξένοι συνεργάζονται οι δύο πρώην σύζυγοι και πλέον έχουν αφήσει κάθε άσχημο πίσω τους. Ο δε Πέτρος Λαγούτης έχει επίσης προχωρήσει στη ζωή του καθώς εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και το έχουν παραδεχτεί και δημόσια πια. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται τηλεοπτικά στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1.

1_51.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 17:13