Justin Timberlake: Πήρε την οικογένεια του και έφυγε εκτός ΗΠΑ μετά τον θόρυβο με τα απομνημονεύματα της Britney Spears

02.11.2023
Justin Timberlake: Πήρε την οικογένεια του και έφυγε εκτός ΗΠΑ μετά τον θόρυβο με τα απομνημονεύματα της Britney Spears
Τα «απόνερα» από τη βιογραφία της Britney Spears χτύπησαν με μεγάλη ορμή και την οικογένεια τους πρώην της, Justin Timberlake (ή, μάλλον, ειδικά αυτή).

Kι ενώ τα απομνημονεύματα της Britney Spears, «The Woman in Me» συνεχίζουν να σπάνε ρεκόρ, ο Justin Timberlake νιώθει εδώ και καιρό την πίεση των αποκαλύψεων. Ήδη έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram, ενώ μαζί με τη σύζυγό του, Jessica Biel και τα παιδιά τους αποφάσισαν να φύγουν από τις ΗΠΑ για ένα οικογενειακό ταξίδι.

Britney Spears: Ο Justin Timberlake τη χώρισε με αυτό το μήνυμα δύο λέξεων

Το ζευγάρι ηθοποιών εθεάθησαν στο Cabo στο Μεξικό με τα παιδιά τους Silas και Phineas. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Timberlake κάνει δημόσια εμφάνιση από τότε που κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Spears καθώς μέχρι τώρα προσπαθούσε να είναι όσο το δυνατόν πιο ινκόγκνιτο.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η DailyMail, η τετραμελής οικογένεια φαίνεται να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο για να φύγει για διακοπές. Αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό ήταν ένα ταξίδι προγραμματισμένο μήνες νωρίτερα, η χρονική στιγμή του μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Spears έχει εγείρει ερωτήματα.

Όπως πολλοί γνωρίζουν, στα απομνημονεύματά της η Spears αναφέρεται στην τριετή σχέση της με τον Timberlake από το 1999 έως το 2002, αναφέροντας όχι μόνο πως την απάτησε πολλές φορές, αλλά η τραγουδίστρια αποκαλύπτει και την έκτρωση που έκανε επειδή ο Timberlake δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

Αυτές οι αποκαλύψεις οδήγησαν τον Timberlake να απενεργοποιήσει τις απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή, σύμφωνα με το ΟΚ, τον εξόργισαν τα «απεχθή, αηδιαστικά πράγματα που έλεγαν οι άνθρωποι» γι 'αυτόν, και εξαιτίας όλων αυτών, «εστιάζει στην οικογένειά του και προσπαθεί να μην ασχοληθεί με τα απομνημονεύματα της Britney».

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 17:52