Matthew Perry: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Molly Hurwitz

Matthew Perry: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Molly Hurwitz
Ένας από τους μεγάλους έρωτες του Matthew Perry, η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Molly Hurwitz, με ένα συγκινητικό post μίλησε για την απώλεια του πρώην αγαπημένου της.

«Θα του άρεσε που ο κόσμος μιλάει για το πόσο ταλαντούχος ήταν. Και ήταν πραγματικά πολύ ταλαντούχος», έγραψε στο Instagram τη Δευτέρα, όμως λίγο αργότερα έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό της και κατέβασε την ανάρτηση!

Η μάνατζερ συγγραφέων, η οποία ήταν σε σχέση με τον Perry από το 2018 έως το 2021, συνέχισε περιγράφοντας τον αείμνηστο ηθοποιό ως έναν «περίπλοκο» άντρα.

«Ενώ τον αγαπούσα πιο βαθιά από όσο μπορούσα να καταλάβω, ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο όπως δεν είχα γνωρίσει ποτέ», πρόσθεσε.

«Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Matthew Langford Perry. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας».

H Hurwitz θυμήθηκε επίσης ότι ξαναπαρακολούθησε το «Friends» μαζί με τον Perry πριν από το special reunion που έκανε πρεμιέρα στο HBO Max το 2021.

«Γαμ…, ήμουν τόσο καλός!!! … Βλέπεις τι έκανα εκεί;;;» θυμάται να της λέει ο Perry.

«Κάναμε rewind και μελετήσαμε σκηνές», συνέχισε. «Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεσε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά τη λάμψη του, ήταν μαγικό».

{https://www.instagram.com/p/CAF7cUTH6m0/}

«Matty, νιώθω ανακούφιση που έχεις αναπαυθεί. Με εκτίμηση, Moll-o-Rama », κατέληξε.

Ο Perry είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την Hurwitz κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αποκαλώντας την, «την πιο σπουδαία γυναίκα στον πλανήτη».

Το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα του τον Ιούνιο του 2021, ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο Perry.

«Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν πάνε καλά και αυτό είναι ένα από αυτά», είπε ο Perry στο People εκείνη την εποχή. «Εύχομαι στην Molly τα καλύτερα».

Και η Molly τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 10:46