Courteney Cox: «Ο Matthew Perry με επισκέπτεται συχνά»

20.05.2024
Courteney Cox: «Ο Matthew Perry με επισκέπτεται συχνά»
7 μήνες μετά τον θανατό του, ο Matthew Perry διατηρεί επαφή με το ένα από τα Φιλαράκια του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Courteney Cox αποκάλυψε ότι το ταίρι της στο Friends, Matthew Perry, εξακολουθεί να την «επισκέπτεται» συχνά, ακόμη και 7 μήνες μετά τον θάνατό του.

«Ξέρεις, είναι τόσο αστείος. Έχει πραγματικά μια τεράστια καρδιά, προφανώς αγωνίστηκε», είπε η 59χρονη Cox, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο CBS Sunday Morning την Κυριακή 19 Μαΐου, στο πλαίσιο συζήτησης για την 20η επέτειο του τελικού επεισοδίου της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται πολύ, αν πιστεύουμε σε αυτό» είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο της Monica Geller στους 10 κύκλους της αγαπημε΄νης σειράς.

{https://www.instagram.com/p/C30-MmkLO0d/}

Ο δημοσιογράφος την πίεσε, στη συνέχεια, και αναλύοντας την πνευματικότητά της, η ηθοποιός γενίκευσε την εμπειρία της, εξηγώντας την αίσθησή της ότι συγγενείς και φίλοι που έχουν φύγει από τη ζωή επανεμφανίζονται για να την καθοδηγήσουν στο δικό της μέλλον.

«Ξέρεις, μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Matthew — νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, νομίζω, μας καθοδηγούν», είπε η Cox. «Αισθάνομαι, ναι, αισθάνομαι ότι ο Matthew είναι τριγύρω σίγουρα» υποστήριξε με πάθος.

{https://www.instagram.com/p/CnSIgwys3z6/}

Θυμίζουμε ότι ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή πολύ ξαφνικά στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ο εμβληματικός Chandler Bing της σειράς πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή του εξαιτίας των εξαρτήσεών του και τελικά, παρότι θεωρητικά βρισκόταν σε μια φάση ανάρρωσης, για την οποία μάλιστα είχε μιλήσει ευρέως και μέσα από το βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα, υπέκυψε ξανά στους δαίμονές του. Μόνο που αυτή ΄ηταν και η τελευταία φορά.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2024 - 18:11