Πέθανε ξαφνικά ο Matthew Perry στα 54: Οι πρώτες πληροφορίες και οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις

29.10.2023
Πέθανε ξαφνικά ο Matthew Perry στα 54: Οι πρώτες πληροφορίες και οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις
Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφήνοντας συγγενείς, φίλους και τους απανταχού θαυμαστές του θρυλικού Chandler Bin και των Friends γενικότερα σε σοκ!

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός σε κάποιο σπίτι, πιθανότατα έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 54χρονος ηθοποιός, που ως γνωστόν, είχε ξεγελάσει τον θάνατο πολλές φορές μέχρι σήμερα, άφησε την τελευταία του πνοή στο δικό του σπίτι, πιθανότατα μέσα στο τζακούζι του, όπου και πνίγηκε!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Perry είχε βγει από το σπίτι κάποια στιγμή το πρωί για άθληση. Αφού έπαιξε pickleball για περίπου δύο ώρες επέστρεψε στο σπίτι του και έστειλε τον βοηθό του για κάποια θελήματα εκτός σπιτιού. Όταν εκείνος επέστρεψε 2 ώρες αργότερα, βρήκε τον ηθοποιό χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε το 166.

Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι ο Matthew Perry βρέθηκε μέσα στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του, ενώ δεν γίνονται αναφορές για ναρκωτικά και παράλληλα έχει αποκλειστεί περίπτωση εγκλήματος.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται, φυσικά, όμως το παράξοδο (μέχρι και ανατριχιαστικό) είναι η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού που τον δείχνει σε μια φωτογραφία μέσα στο εν λόγω τζακούζι.

«Ω, άρα το ζεστό νερό που τριγυρίζει σε κάνει να νιώθεις καλύτερα; Είμαι ο Mattman», έγραφε ο Perry πριν από τέσσερις μέρες στο Instagram του, ενώ σε δύο αναρτήσεις νωρίτερα είχε εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με αυτό το Mattman.

{https://www.instagram.com/p/Cyuv2zDrL0r/}

«Ξέρετε τι εννοώ;», είχε γράψει στην πρώτη ανάρτηση της σειράς ο Perry, ο οποίος ενόψει Halloween είχε σκαλίσει το σήμα του Batman στην κολοκύθα του.

{https://www.instagram.com/p/CyuZbVqrFE6/}

«Καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω;», ακολούθησε ακόμη μία ανάρτηση με ένα βιντεάκι από το φεγγάρι, για να ακολουθήσει η φωτογραφία στο τζακούζι και την αποκάλυψή του ως... MattMan! Ήταν και η τελευταία.

{https://www.instagram.com/p/Cyud9KNrvnn/}

Ο Matthew Perry έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του θρυλικού Chandler Bing στα λατρεμένα Φιλαράκια/Friends των 90s. Ο γεμάτος σαρκασμό, χιούμορ και ευαισθησία χαρακτήρας που «έστησε» ο Perry αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό ενώ παράλληλα δημιούργησε και ενός είδους σχολή, με τον Ryan Reynolds να παραδέχεται ότι «επάνω του πάτησε για να χτίσει το ταλέντο του».

{https://www.instagram.com/p/Cy9xYZ3Lrl4/}

Μπορεί τα Φιλαράκια να ήταν όντως η μεγαλύτερη επιτυχία του όμως ο Perry έπαιξε και σε αρκετές ταινίες στην καριέρα του, όπως, για παράδειγμα οι: Fools Rush In, The Whole Nine Yards, Three to Tango, The Kid, 17 Again, Getting In, όπως και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως οι Boys Will Be Boys, Growing Pains, Silver Spoons, Charles in Charge, Sydney, Beverly Hills, 90210 [φωτό κάτω], Home Free, Ally McBeal, The West Wing, Scrubs, Studio 60 on the Sunset Strip, Go On, The Odd Couple, και άλλες.

Ο Matthew Perry αποκαλύπτει πώς, ακριβώς, πήρε τον ρόλο του Chandler Bing

Roger Azarian's plot line was loosely based on the Menendez brothers : r/ BeverlyHills90210

Στην πραγματική του ζωή, βέβαια, ο Matthew Perry πέρασε πολύ άσχημες στιγμές παλεύοντας επί χρόνια (ακόμη και όσο γύριζε τα Φιλαράκια) με τους δαίμονές του και τον εθισμό σε ναρκωτικά, αλκοόλ και παυσίπονα, ιδιαίτερα.

Είχε μιλήσει επανειλημμένα για τη μάχη του με όλα αυτά ενώ δεν είχε κρύψει τις προσπάθειες που έκανε για αποτοξίνωση. Το 2022 μάλιστα εξέδωσε ένα βιογραφικό βιβλίο με τίτλο"Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", όπου περιέγραφε λεπτομερώς το ταξίδι της ζωής του με όλο το φως και τα σκοτάδια του!

{https://www.instagram.com/reel/CkGystZD5P6/}

Τα τελευταία χρόνια έδειχνε να είχε ξεπεράσει τον εθισμό του όμως άλλα προβλη΄ματα υγείας τον ταλαιπωρούσαν και ήταν εμφανή στο πρόσωπό του. Ακο΄μη και στο πολυαναμενόμενο reunion του καστ των Friends το 2021 οι φανς είχαν ανησυχήσει από την όψη του.

Friends reunion: 10 of the best moments - BBC News

Η θρυλική τηλεοπτική παρέα σήμερα θρηνεί και μαζί της όλοι όσοι τη λάτρεψαν από το 1994 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα που θεωρούν τα Φιλαράκια ένα είδος... οικογένειας!

Friends (TV Series 1994–2004) - IMDb

Τελευταία τροποποίηση στις 29.10.2023 - 09:40