Matthew Perry: Το συγκινητικό «αντίο» της τηλεοπτικής Janice (του Chandler)

29.10.2023
Matthew Perry: Το συγκινητικό «αντίο» της τηλεοπτικής Janice (του Chandler)
Η Maggie Wheeler αποχαιρετά και δημόσια τον ηθοποιό με τον οποία είχαν δημιουργήσει ένα τόσο εμβληματικό ζευγάρι στα Φιλαράκια.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry είναι ακόμη νωπή στο μυαλό και την καρδιά μας και τα διαδικτυακά «αντίο» άρχισαν να φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη, γεμίζοντας τα social media με εικόνες από τις πάμπολλες αγαπημένες τηλεοπτικές στιγμές του Chandler Bing.

Και ενώ τα υπόλοιπα 5 Φιλαράκια (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc) δεν έχουν αντιδράσει (δημόσια) ακόμη, η Maggie Wheeler, η τηλεοπτική Janice του Chandler είπε το δικό της «αντίο» ως εξής:

«Τι απώλεια. Θα μας λείψεις Matthew Perry. Η χαρά που έφερες σε τόσους πολλου΄ς στη δική σου σύντομη ζωή θα συνεχίζει. Αισθάνομαι τόσο ευλογημενη από όλες τις δημιουργικές στιγμές που ζήσαμε μαζί», γράφει και μοιράζεται μία κοινή τους φωτογραφία.

{https://www.instagram.com/p/Cy9u6gSxSK6/}

"Oh My God": Μάθαμε γιατί η Janice του Chandler είχε ΑΥΤΗ τη φωνή στα Φιλαράκια

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του όπου πνίγηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχοντας υποστεί πρώτα, καρδιακή προσβολή. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται. Ήταν 54 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.10.2023 - 10:23