Matthew Perry: Οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν δημόσια και η συγκίνηση είναι μεγάλη

30.10.2023
Matthew Perry: Οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν δημόσια και η συγκίνηση είναι μεγάλη
Συγκλονισμένη η ευρύτερη οικογένεια των Friends λέει το δικό της «αντίο» σε ένα αγαπημένο Φιλαράκι!

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτή! Ο ηθοποιός που λατρεύτηκε ως Chander Bing στα αγαπημένα Φιλαράκια έφυγε απο΄ τη ζωή ξαφνικά, έχοντας ξεγελάσει τον θάνατο πολλές φορές πιο πριν, στις 29 Οκτωβρίου, βυθίζοντας σε πένθος όλους εκείνους που χωρίς να έχουν την παραμικρή συγγένεια μαζί του, ένιωσαν ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Τα socia media γέμισαν με σκηνές από τα Φιλαράκια, από φωτογραφίες, αναμννήσεις και αποχαιρετισμούς. Φυσικά δεν ήταν λίγοι και οι διάσημοι φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι που θέλησαν να πουν το δικό τους δημόσιο «αντίο» μέσω social media.

Για την ιστορία, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, τα υπόλοιπα 5 Φιλαράκια (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc) δεν έχουν καταφέρει να αρθρώσουν λέξη και είναι λογικό και ανθρώπινο. Πληροφορίες του TMZ αναφέρουν πως οι πέντε υπόλοιποι της θρυλικής παρέας προσπαθούν να συντάξουν μια κοινή ανακοίνωση για να αποχαιρετήσουν ένα κομμάτι τόσο δικό τους.

Η Selma Blair ήταν από τους πρώτους που αποχαιρέτησε τον Matty, όπως τον φώναζαν οι φίλοι.

«Το πιο παλιό μου αγόρι. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Matthew Perry και εγώ ιδιαίτερα. Κάθε μέρα. Τον αγαπούσα χωρίς όρους. Και εκείνος εμένα. Και είμαι καταρακωμένη. Έχει ραγίσει η καρδιά μου. Όνειρα γλυκά Matty. Όνειρα γλυκά», γράφει στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/Cy9u_RTO2rW/}

Η Adele σταμάτησε το σόου της και μίλησε για τον Matthew Perry και τις στιγμές που εκείνοι και οι φίλοι της έζησαν χάρη στον Chandler Bing του.

{https://www.instagram.com/p/Cy_T1BxvUR5/}

Η Alysa Milano μοιράστηκε τις δικές της αναμνήσεις.

«Ο Matty ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο. Και ο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. Ήταν ευγενικός. Matty, θυμάσαι όταν παίζαμε bingo στην εκκλησία στην κοιλάδα; Με έκανες να γελάω τόσο πολύ που πονούσα. Έκλαιγα από τα γέλια. Εσύ το έκανες αυτό», γράφει η ηθοποιός στέλνοντας στα συλλυπητήριά της σε όλους όσοι τον αγάπησαν.

{https://www.instagram.com/p/Cy-BGWrLVdH/}

Ο Charlie Puth τίμησε τον Matthew Perry με τα τραγουδια "I'll Be There for You" και "See You Again" που τραγούδησε στη συναυλία του χθες βράδυ.

{https://www.instagram.com/p/CzAU0XHtjwx/}

Και η Liz Hurley αποχαιρέτησε δημόσια τον Matthew Perry και μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από την ταινία Serving Sarah όπου είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2002, μια συνεργασία την οποία παλιότερα είχε χαρακτηρίσει «εφιάλτη» λόγω των προβλημάτων που ο εθισμός του είχε προκαλέσει στα γυρίσματα.

«RIP Matthew Perry. Είναι τόσο λυπηρή η είδηση του θανάτου του. Ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος κωμικός και ένας γλυκύτατος άνθρωπος», γράφει.

{https://www.instagram.com/p/Cy_T0jWI9n5/}

«Ακόμη παλεύω να βρω τις λέξεις. Ήσουν τόσο αγαπητός Matthew. Σ' αγαπούσα πολύ. Ευχαριστώ για τα τρελά γέλια. Πρόσφερες χαρά σε τόσο πολύ κόσμο. Μας λείπεις ήδη», γράφει η Brooke Shields στέλνοντας αγάπη στους συγγενείς και τους φίλους του εκλειπόντος!

Really struggling to find the words. You were so loved, Matthew. I loved you dearly. Thank you for the belly laughs. You brought joy to so many. We already miss you… sending all of my love to your family & friends 💔

{https://www.instagram.com/p/Cy_vs84RByT/}

Και η Sarah Ferguson αφιέρωσε μια ανάρτηση στον Matthew Perry. Η δούκισσα του York είχε κάνει ένα guest στη σειρά σε ένα από τα επεισόδια πυο γυρίστηκαν στο Λονδίνο για τον γάμο του Ross με την Julie.

«Θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήμουν που είχα γνωρίσει ένα φυσικό ταλέντο, έναν κωμικό και εξαιρετικό ηθοποιό. Είναι τραγικό που σε χάσαμε τόσο νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη Matthew. Πρόσφερες χαρά και γέλιο σε τόσους πολλούς!», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/Cy_-05AKWyP/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.10.2023 - 08:19