"Oh My God": Μάθαμε γιατί η Janice του Chandler είχε ΑΥΤΗ τη φωνή στα Φιλαράκια

17.09.2020
"Oh My God": Μάθαμε γιατί η Janice του Chandler είχε ΑΥΤΗ τη φωνή στα Φιλαράκια
Ίσως η πιο χαρακτηριστικά ενοχλητική χροιά φωνής στην ιστορία της τηλεόρασης. Ιδού πώς πρέκυψε.

Η φωνή που αναγνωρίζεται ευκολότερα από όποια άλλη ανήκει στην Janice Litman-Goralnik, την επί χρόνια "μισητή" αγαπημένη του Chandler Bing στα τηλεοπτικά Φιλαράκια. Η Maggie Wheeler, όμως, που την ενσάρκωνε στη μικρή οθόνη, δεν μιλάει έτσι στην κανονική της ζωή.

ΜΙλώντας πρόσφατα στο News.com.au η 59χρονη ηθοποιός εξήγησε πώς της ήρθε η ιδέα να χαρίσει στον χαρακτήρα της αυτή τη χροιά.

"Δούλευα στην πρώτη σεζόν του σόου της Ellen DeGeneres [το sitcom These Friends of Mine] και περνούσαμε υπέροχα όμως κάποια στιγμή με απέλυσαν και ήμουν απαρηγόρητη. Στεναχωρήθηκα πολύ, όμως κατά κάποιον τρόπο ένιωσα και απελευθερωμένη.

Όταν λοιπόν προέκυψε η οντισιόν για τα Φιλαράκια της ήρθε η ιδέα και δεν φοβήθηκε καθόλου να τη δοκιμάσει. Και της βγήκε σε καλό.

Διάβασε και αυτό: Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

Όσο για το πώς της ήρθε η ιδέα, αρχικώς; Το είχε εξηγήσει λίγες μέρες νωρίτερα στην εκπομπή The Morning Show του Channel Seven.

"Πήρα την απόφαση όταν είδα τη σκηνή της οντισιόν", εξήγησε η Maggie αναφερόμενη σε μια σκηνή όπου η Janice επρόκειτο να αγοράσει κάλτσες Bullwinkle για τον Chandler Bing, τον οποίο, φυσικά, ερμήνευσε αριστοτεχνικά ο Matthew Perry.

"Είχα σκεφτεί εκ των προτέρων πώς θα αλλάξω τη φωνή μου. Δημιούργησα αυτό το γέλιο γιατί ο Matthew είναι τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με έκανε να σκάω στα γέλια στο σετ. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο αν η Janice είχε ένα δικό της, πιο έντονο γέλιο, γιατί δεν θα τον πάλευα με τίποτα", εξήγησε.

Η Janice έκανε το ντεμπούτο της ως η ενοχληλτική φιλενάδα του Chandler to 1994 και έμεινε στη σειρά μέχρι και το 2004.

Ιδού και μερικές στιγμές που, σίγουρα, θα σου θυμίσουν κάτι: