Matthew Perry: Κατηγορεί τον Ryan Reynolds ότι έκανε καριέρα αντιγράφοντας τον ρόλο του Chandler στο Friends

Matthew Perry: Κατηγορεί τον Ryan Reynolds ότι έκανε καριέρα αντιγράφοντας τον ρόλο του Chandler στο Friends
Η αλήθεια είναι πως δεν ακούμε συχνά για κόντρα μεταξύ ηθοποιών για αντιγραφή στυλ ερμηνείας.

Ο Matthew Perry, λοιπόν, πιστεύει ακράδαντα ότι ο συνάδελφός του ηθοποιός, Ryan Reynolds άντλησε έμπνευση από τον εμβληματικό ρόλο του στο Friends και μιμήθηκε το στυλ ερμηνείας του πριν αποκτήσει φήμη στη βιομηχανία του θεάματος.

Μάλιστα πηγή από το περιβάλλον του σταρ του Friends, γνωστού για την ερμηνεία του αξιαγάπητου Chandler Bing στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά που προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004, είπε στο RadarOnline.com ότι o Perry έχει ακλόνητη πεποίθηση ότι ο Ryan Reynolds «έκλεψε τον χαρακτήρα και τις εκφράσεις του και τον “σκοτώνει” ότι δεν το παραδέχτηκε ποτέ».

Τα τελευταία 25 χρόνια, ισχυρίζεται η πηγή, ο Matthew δεν ήταν σε θέση να συμβιβάσει τα συναισθήματά του για αυτό το θέμα. Η αναφορά γίνεται κυρίως για τη συμμετοχή του Reynolds στη κωμική σειρά «Two Guys, a Girl and a Pizza Place» στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όπου ο ηθοποιός ανέλαβε το ρόλο του Michael "Berg" Bergen για τέσσερις σεζόν.

{https://www.youtube.com/watch?v=4Kt6RjuRllk&ab_channel=RevelationFilms}

«Αυτή η σειρά έθεσε το πρότυπο για ολόκληρο τον χαρακτήρα του Ryan ως ερμηνευτή και τελικά ως συγγραφέα και παραγωγό», σημείωσε η πηγή.

Ο Matthew Perry αποκαλύπτει πώς, ακριβώς, πήρε τον ρόλο του Chandler Bing

Ο Ryan Reynolds σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Χόλιγουντ, μετά από τους ρόλους του στην τηλεόραση, σε ταινίες όπως οι «Deadpool», «Red Notice», «The Proposal» και πολλές άλλες.

Ο Reynolds δεν έχει ποτέ παραδεχθεί ότι ο χαρακτήρας του Perry στο Friends ήταν η έμπνευσή του και οι πηγές υποστηρίζουν ότι «Προβληματίζει τόσο πολύ τον Matthew που ο Ryan δεν του έκανε ούτε μια αναφορά. Αυτό ήταν το μόνο που θα χρειαζόταν».

Βέβαια στο ερώτημα αν ο Matthew Perry πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχε κάνει την καριέρα του Ryan Reynolds, η απάντηση της πηγής από το περιβάλλον του είναι « Όχι, είναι αρκετά ειλικρινής για το πώς η χρήση ναρκωτικών έβλαψε τη ζωή του και παραλίγο να τον σκοτώσει».

Ο Matthew Perry ζητά συγνώμη για το ατυχές σχόλιο προς τον Keanu Reeves και δηλώνει θαυμαστής του

Το ερώτημα όμως παραμένει. Μοιάζουν οι δύο ρόλοι;

{https://www.youtube.com/watch?v=qm-KcLFDyRk&ab_channel=Allabouteverything}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2023 - 11:29