Ο Matthew Perry ζητά συγνώμη για το ατυχές σχόλιο προς τον Keanu Reeves και δηλώνει θαυμαστής του

27.10.2022
Ο Matthew Perry ζητά συγνώμη για το ατυχές σχόλιο προς τον Keanu Reeves και δηλώνει θαυμαστής του
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι, πραγματικά παράξενες, δηλώσεις του για τον Keanu Reeves, ο Matthew Perry αποφάσισε να τις "μαζέψει" προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα!

Ο Matthew Perry βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό καθώς προωθώντας το βιβλίο του στο οποίο περιγράφει την πάλη του με το θηρίο των εξαρτήσεων τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. Έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις ο θρυλικός Chandler των Friends και μοιράστηκε προσωπικά στοιχεία που συγκλονίζουν.

"Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός" είπε, μεταξύ άλλων ο 53χρονος ηθοποιός ενώ αποκάλυψε την "τρομακτική" αντιπαράθεση που είχε με την Jennifer Aniston.

Διαβάζοντας κομμάτια από την αυτοβιογραφία του, λοιπόν, προέκυψε ένα σημείο όπου ο Perry αναρωτιέται "Γιατί πεθαίνουν στοχαστές όπως ο River Phoenix και ο Heath Ledger, αλλά ο Keanu Reeves εξακολουθεί να περπατά ανάμεσά μας;" και, όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Ο 58χρονος Keanu είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς/αντιστάρ του Χόλιγουντ που, πραγματικά, δεν μοιάζει να έχει κανέναν εχθρό. Οι δηλώσεις του Perry, λοιπόν, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και εκείνος αναγκάστηκε να τα "μαζέψει" μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε με την αφορμή.

"Απλά διάλεξα ένα όνομα στην τύχη, λάθος μου. Ζητώ συγνώμη", έγραψε ο Matthew Perry συμπληρώνοντας ότι θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει το δικό του όνομα αντί του Reeves και ότι στην πραγματικότητα, ο ίδιος είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Keanu.

Για την ιστορία, ο Keanu Reeves έχει αναφερθεί στον River Phoenix, ο οποίος πέθανε από ναρκωτικά το 1993 σε ηλικία 23 ετών, ως έναν από τους καλύτερούς του φίλους. Οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία My Own Private Idaho (1991) [φωτό κάτω] ενώ ο Perry έκανε το ντεμπούτο στην ταίνια A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988) όπου πρωταγωνιστούσε ο 18χρονος, τότε, Phoenix.