Σμαράγδα Καρύδη: "Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο 'Παρά Πέντε', ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος"

27.10.2022
Σμαράγδα Καρύδη: "Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο 'Παρά Πέντε', ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος"
Η ηθοποιός έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη για την εποχή που συμμετείχε σε μια από τις πιο πολυαγαπημένες σειρές όλων των εποχών

Στην κάμερα της εκπομής "Super Κατερίνα" μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, σχετικά με τη συμμετοχή της στη σειρά "Παρά Πέντε" στο ρόλο της Ντάλιας.

Σμαράγδα Καρύδη: "Η εικόνα 'η Σμαράγδα γριά και μόνη' με αγχώνει"

"Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο Παρά Πέντε. Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο "τέρας" ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γυρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι" είπε αρχικά η ηθοποιός.

Colour Stories: Η Καλομοίρα έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ και η Σμαράγδα Καρύδη ginger

Παρόλο που η ίδια είπε πως θα συμμετείχε με χαρά σε ένα reunion της σειράς, πιστεύει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. "Συνέχεια το λένε και όλο μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν θα κάνετε reunion στο Παρά Πέντε. Είναι όμως κάτι που έχει τελειώσει του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί κυρίως από αυτόν ξεκινάει για να έχει κάτι να γράψει. Δεν είναι και ωραίο να τα τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε, ναι, θα έμπαινα μέσα με τα χίλια".