Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό" - Η ζωή στην Αμερική και η αποχή από την τηλεόραση

27.10.2022
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό" - Η ζωή στην Αμερική και η αποχή από την τηλεόραση
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του στο πλατό του "Studio 4"

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, του οποίου η σειρά "Maestro" έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Studio 4" και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και το πώς άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική.

Η Αναστασία Παντούση παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και... μέχρι εκεί

"Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα. Όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο! Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Βρέθηκα στους "Φρουρούς της Αχαΐας" μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική" είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σμαράγδα Καρύδη: "Η εικόνα 'η Σμαράγδα γριά και μόνη' με αγχώνει"

Ο ίδος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για την ταινία "Ο Τιτανικός". "Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… "Άι στο διάολο! Αυτό θα έκανα;" είπε γελώντας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήθελε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και βρέθηκε να ζει στην Αμερική. "Η ταινία "Ένας άλλος κόσμος” πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και Αμερικανούς που γνώρισα εκεί και απέκτησα μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ήρθε η πανδημία".