Ανδρέας Γεωργίου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Μάρως Κοντού - Αλήθεια, μπορείς να φανταστείς πόσων ετών είναι;

22.06.2023
Ανδρέας Γεωργίου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Μάρως Κοντού - Αλήθεια, μπορείς να φανταστείς πόσων ετών είναι;
Πού να το είχε φανταστεί ο Ανδρέας Γεωργίου, που σίγουρα μεγάλωσε (όπως γενιές και γενιές) με ταινίες της Μάρως Κοντού, ότι θα ερχόταν μια στιγμή που θα τη... σκηνοθετούσε ο ίδιος! Κι όμως, αυτό συνέβη κι εκείνος ξέρει να το εκτιμά όπως του πρέπει!

Ένα τεράστιο κεφάλαιο στον πολιτισμό αυτού του τόπου η Μάρω Κοντού και μια Κυρία με "Κ" κεφαλαίο τόσο εντός, όσο και εκτός οθόνης, όπου ανέκαθεν παρέμενε σε ένα πολύ υψηλό και ξεχωριστό "επίπεδο".

Χθες, λοιόν, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου του 2023, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια συμπλήρωσε 89 χρόνια ζωής. Μάλιστα. Καλά διαβάζεις. 89 ετών έγινε χθες η Μάρω Κοντού κι εμείς... κουνάμε το κεφάλι μας!

Η απίθανη ξομολόγηση της Μάρως Κοντού - Όταν η σπουδαία ηθοποιός έστειλε λουλούδια στον… εαυτό της

Με την ενέργεια, τη γοητεία και το ταλέντο που τη χαρακτήριζε ανέκαθεν, αναλοίωτα, η Μάρω Κοντού έχει επιστρέψει στο κοινό της, τα τελευταία χρόνια και αυτό το έκανε μέσω της δημοφιλούς σειράς του Mega Γη της Ελιάς, όπου ερμηνεύει την τηλεοπτική μητέρα της Άντζελας Γκερέκου.

{https://www.instagram.com/p/CTnPctOrgOT/}

Χθες, λοιπόν, ήταν η μέρα της και ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος, για την ιστορία είναι μόλις 41ός, την αποθέωσε με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

"Χρόνια πολλά στο κορίτσι μας!", γράφει στη λεζάντα ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης από την Κύπρο, ενώ δεν κρύβει πως αυτή τη συνεργασία δεν την είχε ούτε στα πιο τρελά όνειρά του. "Μάρω μου σε λατρεύουμε!", ολοκληρώνει και "σφραγίζει" τις ευχές με ένα φιλί!

{https://www.instagram.com/p/CtyGOObs8FH/}

Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου κοριτσάκια: Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2023 - 18:22