Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου κοριτσάκια: Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα

31.01.2022
Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου κοριτσάκια: Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα
Οι δύο σπουδαίες ελληνίδες ηθοποιοί ξεκίνησαν μαζί τις καριέρες τους.

Μια σπάνια φωτογραφία από το χθες μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μέσα από τη σελίδα της Elena's Diary στο Instagram. «Κάποτε στην Επίδαυρο», διαβάζουμε στην αρχή της λεζάντας και βλέπουμε τη Μάρω Κοντού και τη Μαίρη Χρονοπούλου, νεότατες, να ποζάρουν μπροστά από το θέατρο της Επιδαύρου, την εποχή που και οι δυο τους ήταν στον χορό του Εθνικού Θεάτρου.

«Οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί ήταν φίλες για δεκαετίες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί όπως εξήγησε η Μάρω Κοντού σε πρόσφατη συνέντευξη της: “Έχουμε να βρεθούμε με την Χρονοπούλου 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα (της). Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα της μιας και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης"», ολοκληρώνει η λεζάντα και ιδού η φωτογραφία ντοκουμέντο:

Στα 87 της χρόνια η Μάρω Κοντού παραμένει υπερδραστήρια επαγγελματικά και έπειτα από πολλά χρόνια είπε το "Ναι" στην τηλεόραση και τη "Γη της Ελιάς" όπου ερμηνεύει τη μητέρα της Άντζελας Γκερέκου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Παρά τα κινητικά της προβλήματα, η Μαίρη Χρονοπούλου -88 ετών, σήμερα- έχει βρει τη χαμένη ζωντάνια της τα τελευταία χρόνια και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις ενώ ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της με τον Μάκη Δελαπόρτα.