Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Rihanna

31.01.2022
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Rihanna
Η τραγουδίστρια θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με το σύντροφο της, Asap Rocky

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Rihanna για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, με την τραγουδίστρια να φορά φορώντας ένα μακρύ ροζ μπουφάν αφήνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα εκτεθειμένη. Σε μια από τις τρυφερές φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν στο Harlem, όπου μεγάλωσε ο A$AP Rocky, ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο μέτωπό της καθώς απολαμβάνουν μια χιονισμένη βόλτα.

Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για ανοιχτή σχέση με διάσημο ηθοποιό

Τον Μάιο, ο A$AP Rocky μίλησε στο GQ για το ειδύλλιό του με τη Rihanna, αποκαλώντας την «την αγάπη της ζωής μου». Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν να είσαι σε μια σχέση, είπε, "Πολύ καλύτερα. Πολύ καλύτερα όταν έχεις "Τη Μια". Όσον αφορά την πατρότητα, ο A$AP Rocky είπε ότι η δημιουργία οικογένειας είναι "στο πεπρωμένο μου, απολύτως. Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, καταπληκτικός μπαμπάς."

Μια πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2020 ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky ήταν μαζί μετά από χρόνια φιλίας. Το ζευγάρι είχε πυροδοτήσει φήμες από τότε που η Rihanna χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020. Τον Ιούλιο, συμπεριέλαβε τον A$AP Rocky στην καμπάνια της στο Fenty Skin και το δίδυμο έκανε πολλές συνεντεύξεις για να προωθήσει τη συνεργασία.

Έγραψαν ιστορία: Η Mila Kunis και η Demi Moore μαζί σε διαφήμιση -και ήταν ιδέα της πρώτης [video]

Η Rihanna είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις σκέψεις της σχετικά με την οικογένεια, λέγοντας στη βρετανική Vogue τον Μάρτιο του 2020 ότι "συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι πολύ μικρή". "Όταν είσαι κουρασμένος, πρέπει να αρχίσεις να κόβεις πράγματα. Και είμαι υπερβολικά πνιγμένη. Ξέρω ότι θα θέλω να ζήσω διαφορετικά", πρόσθεσε, λέγοντας ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια βλέπει τον εαυτό της να έχει "τρία ή τέσσερα" παιδιά, είτε έχει σύντροφο είτε όχι. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η ευτυχία·- αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση μεταξύ ενός γονέα και ενός παιδιού. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί αληθινά, είναι η αγάπη."