Η Bella Hadid μίλησε για την ιστορία της με τις καταχρηστικές σχέσεις και για το πώς έσπασε τον κύκλο

31.01.2022
Η Bella Hadid μίλησε για την ιστορία της με τις καταχρηστικές σχέσεις και για το πώς έσπασε τον κύκλο
Το supermodel λέει ότι η έλλειψη ορίων "σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά" την οδήγησε στην κακοποίηση σε μια σειρά από ανθυγιεινές σχέσεις

H Bella Hadid μίλησε ανοιχτά για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς της αγώνες στο podcast "VS Voices" της Victoria's Secret, λέγοντας ότι οι τοξικές συμπεριφορές που έμαθε, όπως το "People-pleasing" είχαν τελικά αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις της και στην ψυχική της υγεία.

H Kim Cattrall μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία και έγινε... χαμός!

"Δεν είχα όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά, αλλά και στον εργασιακό μου χώρο... Άρχισα να είμαι πιο ευχάριστη στη δουλειά μου και η γνώμη όλων για μένα είχε σημασία εκτός από τη δική μου, γιατί ουσιαστικά έβαζα την αξία μου στα χέρια όλων των άλλων", είπε η 25χρονη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Hadid αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία. "Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακουγόταν ποτέ μεγαλώνοντας, γι' αυτό έχω πολλές επιπλοκές. Τώρα είμαι σε θέση να ανοιχτώ και να πω τη γνώμη μου, ειδικά μέσα στις σχέσεις μου και στην οικογένειά μου", είπε, προσθέτοντας : "Μεγάλωσα γύρω από άντρες - είτε με σχέσεις είτε με την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο - όπου μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από τη φωνή τους".

Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του Brad Pitt

Η Hadid, η οποία έβγαινε στο παρελθόν με τον Καναδό τραγουδιστή και συνθέτη The Weeknd, αποκάλυψε πώς η ανατροφή της επηρέασε τις σχέσεις της με τους ενήλικες, λέγοντας: "Το νευρικό μου σύστημα κατέρρεε. Ή θα σιωπούσα και θα έκλαιγα και θα πήγαινα προς τα μέσα ή θα ξεσπούσα και θα έφευγα".

Το μοντέλο είπε ότι χρειάστηκε ένας συνδυασμός θεραπείας, διαλογισμού και παραμονής μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αρχίσει να ζει μια ζωή που ήταν "αληθινή για μένα".
Στο παρελθόν είχε μιλήσει για την ψυχική της υγεία σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Μαζί με μια σειρά από δακρύβρεχτες selfies, έγραψε: "Είχα αρκετές καταστροφές και εξουθενώσεις για να το μάθω αυτό: αν δουλεύεις αρκετά σκληρά με τον εαυτό σου, περνάς χρόνο μόνος για να καταλάβεις τα τραύματα, τα ερεθίσματα, τις χαρές και τη ρουτίνα σου, θα είσαι πάντα σε θέση να κατανοήσεις ή να μάθεις περισσότερα για τον δικό σου πόνο και πώς να τον χειριστείς".