Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ο παίκτης του Big Brother μιλά για τη ζωή του στο νησί και τα... εγγόνια του - Ναι, είναι παππούς

22.06.2023
Πρόδρομος Καθηνιώτης: Ο παίκτης του Big Brother μιλά για τη ζωή του στο νησί και τα... εγγόνια του - Ναι, είναι παππούς
Ο φιναλίστ του πρώτου Big Brother, του 2001, μιλά για τη ζωή του στη Σκόπελο και την οικογένειά του.

Τον γνωρίσαμε το 2001 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς συμμετείχε στο πρώτο Big Brother της χώρα μας ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2002, όταν και προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του ιστορικού, πια, ριάλιτι, το 80% των τηλεθεατών είχε συντονιστεί για να δει την τελική "μάχη" μεταξύ εκείνου και του Τσάκα, ο οποίος και κέρδισε τελικά!

22 χρονια μετά, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έχει επιστρέψει, εδώ και χρόνια, στο νησί του, την όμορφη Σκόπελο και μίλησε στον φακό της εκπομπής Super Κατερίνα και στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα για τη ζωή του σήμερα.

{https://www.instagram.com/p/BVeaUg-Fe96/}

Στη Σκόπελο, επέστρεψε, λοιπόν το 2010, όταν λόγω της οικονομικής κρίσης, χρειάστηκε να δώσει περισσότερη βάση στο μαγαζί που είχε ανοίξει στο νησί.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ήταν δύσκολα γιατί "όταν αποχωρίζεσαι τα φώτα της δημοσιότητας και φεύγεις και από την Αθήνα, σ’ αφήνει και αυτό λίγο πίσω". Μετά, όμως, το συνήθισα γιατί ο τόπος μου είναι κάτι γνώριμο", εξηγεί ο Πρόδρομος Καθηνιώτης που δεν διστάζει να παραδεχτεί πως μπορεί το τραγούδι να του λείπει, όμως όχι και η ζωή στην Αθήνα.

Η συζήτηση γύρισε και στην τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε πέρσι για το Asia Express, "αλλά επειδή τα γυρίσματα ήταν μέσα στο διάστημα που ανοίγω και το μαγαζί, δεν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν μπορούσα να πάω", εξήγησε ο Πρόδρομος δικαιολογώντας το "Όχι" που είπε.

{https://www.instagram.com/p/CWRTyWlKM0d/}

Ως προς την προσωπική του ζωή, ο Καθηνιώτης είπε ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια και η ζωή του είναι πολύ ωραία. Αποκάλυψε, μάλιστα πως έχει και δύο εγγόνια, από τις κόρες της συζύγου του από τον πρώτο γάμο, ένα αγοράκι (που έχει πάρει και το όνομά του) και ένα κοριτσάκι, τα οποία είναι πολύ ζωηρά και εκείνοι είναι τρελλοί παππούδες! "Έχουμε και δύο εγγόνια τα οποία όταν με φωνάζουν παππού είναι περίεργο. Και το αγοράκι και το κοριτσάκι είναι πολύ ζωηρά, ειδικά ο μικρός Πρόδρομος είναι σίφουνας", είπε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Μάστορας - Mέλιsses - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι εμφανίσεις τους στη συναυλία θύμισαν τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2023 - 15:01