Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

22.06.2023
Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος;
Πολύ κοντά στο "όνειρο" έφτασε φέτος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όμως ο κόσμος επέλεξε να τον στείλει στο σπίτι του λίγο πριν από το τέλος. Δεν πειράζει, λέει ο αφιλεγόμενος (για πολλούς) παίκτης και επιστρέφει στην Ελλάδα με γεμάτες τσέπες, έτσι κι αλλιώς!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου είπε ο Γιώργος Λιανός χθες το βράδυ όταν ανακοίνωνε τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι και ο πρώτος που δεν πίστευε στ' αυτιά του ήταν ο ίδιος ο παίκτης.

Νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα του Βασάλου, όμως, πολύ σύντομα κατάλαβε ότι επρόκειτο για την "σκληρή" πραγματικότητα. Φυσικά, κατά το συνήθειό του, ο Κωνσταντίνος το γύρισε ο ίδιος στην πλάκα, δέχτηκε (φυσικά) την απόφαση του κόσμου, πήρε τη δάδα του, αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

{https://www.instagram.com/p/CtxPe_ntYZL/}

Μπορεί στον τελικό να μην έφτασε, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμεινε στο παιχνίδι 24 εβδομάδες. Δεδομένου ότι η αποζημίωση για την κάθε εβδομάδα παραμονής για τον κάθε παίκτη είναι στα 5.000 ευρώ, γίνεται αντιληπτό ότι ο personal trainer που πολλοί έχουν ονομάσει "επαγγελματία παίκτη reality" έφυγε με 120.000 ευρώ στις τσέπες του.

Εν αναμονή της πρώτης ανάρτησής του και της πρώτης συνέντευξή του μετά την αποχώρηση, ιδού μια γεύση από το επόμενο trailer του Survivor στην μετά Βασάλου εποχή του!

{https://www.youtube.com/watch?v=YS9SOcCHopo&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2023 - 13:53