Survivor All Star: Ο Βασάλος αποχώρησε αλλά νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα

22.06.2023
Survivor All Star: Ο Βασάλος αποχώρησε αλλά νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα
Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν αλλά η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν "όλα τα λεφτά". "Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό", είπε ο παίκτης μόλις άκουσε το ονομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού, όμως, κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν!

Φτάνουμε προς το τέλος του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η χθεσινή αποχώρηση, πάντως, είχε μια... χαριτωμένη, θα την έλεγες, χροιά.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή που προέκυψε από τη χθεσινή ψηφοφορία μπήκαν στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς παίκτες όπως τους είχε ψηφίσει ο κόσμος την περασμένη εβδομάδα και φάνηκε πως ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που ήταν πιο χαμηλά από τους άλλους δύο, οπότε και ο Γιω΄ργος Λιανός ανακοίνωσε το δικό του όνομα ως του παίκτη που αποχωρεί.

Απίθανη η αντίδραση του Βασάλου, ο οποίος, πραγματικά, έπεσε από τα σύννεφα.

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό», είπε αυθόρμητα ο παίκτης, όμως ο παρουσιαστής του εξη΄γησε ότι δεν πρόκειται για λάθος.

Survivor All Star: Ο Βασάλος είχε την πιο παράξενη αντίδραση στο έπαθλο επικοινωνίας και αποθεώθηκε

«Κανένα πρόβλημα απολύτως», είπε τότε εκείνος αντιλαμβανόμενος πως κάπου εδώ έφτασε το τέλος για εκείνον, χαρακτηρίζοντας την απόφαση μέχρι και λύτρωση, τελικά. «Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ παραδέχτηκε πως δεν το περίμενε!

Όσο για το ποιον θα ήθελε να δει νικητή;

«Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα», είπε ο Βασάλος υπογραμμίζοντας, όμως, ότι η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, πήρε τη δάδα του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής!

{https://www.youtube.com/watch?v=UQEDePlImuE}

Survivor All Star: Αλλαγή ημερομηνίας για τον μεγάλο τελικό

Ιδού το τρέιλερ για την ερχόμενη Κυριακή (26/6) ενώ θυμίζουμε την ανακοίνωση που έκανε ο Λιανός για την επόμενη εβδομάδα όπου θα έχουμε δύο αποχωρήσεις αντί για μία! Εν αναμονή!

{https://www.youtube.com/watch?v=YS9SOcCHopo}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2023 - 10:09