Χρήστος Μάστορας - Mέλιsses - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι εμφανίσεις τους στη συναυλία θύμισαν τη βασίλισσα Ελισάβετ

22.06.2023
Χρήστος Μάστορας - Mέλιsses - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι εμφανίσεις τους στη συναυλία θύμισαν τη βασίλισσα Ελισάβετ
(Photos: NDP Photo Agency)
Τεράστια επιτυχία είχε η συναυλία που έδωσε στο Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 21/6/2023 το δημοφιλές συγκρότημα και εμείς, εντυπωσιαστήκαμε (εκτός όλων των άλλων) και από τις εμφανίσεις των μελών αλλά και της συντρόφου του Χρήστου Μάστορα, που, φυσικά, ήταν εκεί!

Αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους με τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, οι Μελιsses (κατά κόσμον Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογέννης και Θάνος Λαΐτσας) ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία η οποία έχει τον τίτλο "Για Πάντα" από το θέατρο Πε΄τρας, όπου, ο κόσμος (τους) τούς αποθέωσε!

Ένα κατάμεστο θέατρο με απίθανο παλμό, τραγούδησε, χόρεψε, δάκρυσε, όπως κάνει κάθε φορά, ακούγοντας τη μουσική που αγαπά!

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς κατέγραψε και μοιράστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σύντροφος του frontman του συγκροτήματος, η οποία παρακολουθούσε το live από την πρώτη... γραμμή! Τη συνόδευσε, μάλιστα, με ένα δάκρυ και ένα... ματάκι!

Πολύς κόσμος έδωσε στο "παρών" στη μουσική γιορτή της μπάντας στην οποία συμμετείχαν ο Zaf και η Αναστασία. Ιδού και μια αναμνηστική φωτογραφία.

melisses1.jpg

Φυσικά δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τις ενδυματολογικές επιλογές του μουσικού τρίου, οι οποίες (εκτός από ουράνιο τόξο) μας έφεραν στο νου και τη συγχωρημένη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία - σκοπίμως, όπως είχε εξηγήσει επανειλημμένα - επέλεγε, πάντα, έντονα χρώματα για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

melisses2-1.jpg

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Και δεν ήταν οι μόνοι. Και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε ντυθεί με την ίδια λογική. Ένα stretch ντραπέ μίνι φόρεμα σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, το οποίο είχε συνδυάσει με "επώνυμα" sneakers και το μοντέλο έλαμπε από ευτυχία.

kalifoni_4.jpg

Ανάμεσα στο κοινό ξεχωρίσαμε την Ευγγελία Τσιορλίδα και τη Δανάη Μπάρκα με την Κική Τσόλκα.

tsiorlida.jpg

melisses3.jpg

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα μοιράστηκε μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή της συναυλίας, με το αγαπημένο της τραγούδι.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.06.2023 - 13:12