Ryan Gosling: Εξηγεί πώς έγινε ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης αν και μικρότερος ούτε καν σκεφτόταν να κάνει παιδιά

Ryan Gosling: Εξηγεί πώς έγινε ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης αν και μικρότερος ούτε καν σκεφτόταν να κάνει παιδιά
Ο Ryan Gosling δεν ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που φαντάζονταν τον εαυτό τους ως γονιό. Όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν βρέθηκε το κατάλληλο πρόσωπο στον δρόμο του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πλέον περήφανος πατέρας 2 παιδιών και βλέπει τώρα τη ζωή μέσα από μια νέα οπτική γωνία, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά του πάνω από όλα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, συζήτησε ανοιχτά το μεταμορφωτικό ταξίδι που οδήγησε σε αυτή την αλλαγή.

«Δεν σκεφτόμουν τα παιδιά πριν τη γνωρίσω, αλλά αφού γνώρισα την Εva, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς αυτήν», παραδέχτηκε ο ηθοποιός μιλώντας στο GQ.

Επιπλέον, ο Gosling ανέλυσε τον μεταμορφωτικό αντίκτυπο της συνεργασίας τους στην ταινία The Place Beyond the Pines. Φαίνεται ότι ενώ απεικόνιζε έναν οικογενειακό δεσμό στο πλατό, υπήρξαν στιγμές όπου η γραμμή μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας έγινε θολή για τον ηθοποιό. «Υπήρχαν στιγμές στο The Place Beyond the Pines όπου προσποιούμασταν ότι είμαστε μια οικογένεια και δεν ήθελα πραγματικά να προσποιούμαστε πια», είπε. «Συνειδητοποίησα ότι αυτή θα ήταν μια ζωή που θα ήμουν πραγματικά τυχερός να έχω».

Eva Mendes: Η σπάνια συναισθηματική αναφορά στον σύντροφο της Ryan Gosling, με αφορμή την ταινία που τους έφερε κοντά

Ο Gosling αποκάλυψε τους λόγους πίσω από την τετραετή απουσία του από την υποκριτική. Η απόφαση να αποχωρήσει προσωρινά από την καριέρα του επηρεάστηκε κυρίως από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Εva Mendes. Ο ηθοποιός τόνισε την επιθυμία του να βιώσει πολύτιμες στιγμές με τις δύο κόρες του, την Amada Lee και την Esmeralda Amada. «Ήθελα να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα», εξομολογήθηκε, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας.

Αυτή η παύση εξυπηρέτησε επίσης έναν δευτερεύοντα σκοπό της δημιουργίας μιας σαφούς οριοθέτησης μεταξύ της προσωπικής του ζωής και των επαγγελματικών του προσπαθειών. «Το αντιμετωπίζω περισσότερο σαν δουλειά τώρα, και όχι σαν να είναι, ξέρεις, θεραπεία», εξήγησε ο Gosling. Αντιμετωπίζοντας το ως δουλειά, πιστεύει ότι μπορεί να αφοσιωθεί πληρέστερα, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και ενισχύοντας την απόδοσή του.

Σε συνέντευξή του πέρυσι, ο σταρ τόνισε τον ρόλο του ως αφοσιωμένου πατέρα. Εξήγησε ότι ένα από τα κίνητρα πίσω από την αποδοχή ρόλου στην ταινία The Gray Man ήταν η ευκαιρία που του έδωσε να εξερευνήσει συναρπαστικές τοποθεσίες με τα παιδιά του.

Αναλογιζόμενος τις περιπέτειές τους στη Γαλλία, ο Gosling αποκάλυψε χιουμοριστικά ότι παρά την επίσκεψη σε εμβληματικά ορόσημα όπως το Λούβρο, αν ρωτούσε τα παιδιά του για την αγαπημένη τους ανάμνηση από το ταξίδι, θα ανακαλούσαν την απλή ευχαρίστηση να απολαμβάνουν «ένα πιάτο με φρούτα στο ξενοδοχείο», υπογραμμίζοντας τη σημασία των μικρών, καθημερινών στιγμών που δημιουργούν μόνιμες αναμνήσεις στα παιδιά.

{https://www.instagram.com/p/ClHTaO7N9th/}

Ryan Gosling: Του είπαν ότι είναι "υπερβολικά μεγάλος" για να παίξει τον Ken της Barbie - Απαντά για υποκρισία

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πέρυσι, η Eva Mendes, υποστήριξε με πάθος την ακλόνητη δέσμευσή της να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη. Η ηθοποιός σημείωσε ότι έχει «ισχυρή πεποίθηση» ότι πρέπει «να προσπαθείς να κρατάς πάντα μια οικογένεια ενωμένη, ότι κι αν κάνεις, ειδικά όταν τα παιδιά είναι μικρά».

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του Ryan για δουλειά, η Mendes έχει αναλάβει την ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών τους στο σπίτι. Η πορεία του ζευγαριού χρησιμεύει ως μια απόλυτη υπενθύμιση ότι η αγάπη και η οικογένεια μπορούν να ευδοκιμήσουν, ακόμη και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας του Χόλιγουντ.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2023 - 11:51