Ryan Gosling: Του είπαν ότι είναι "υπερβολικά μεγάλος" για να παίξει τον Ken της Barbie - Απαντά για υποκρισία

04.06.2023
Ryan Gosling: Του είπαν ότι είναι "υπερβολικά μεγάλος" για να παίξει τον Ken της Barbie - Απαντά για υποκρισία
Αμέσως μετά την προβολή του trailer για την ταινία Barbie υπήρξε μία έντονη αντίδραση από μερίδα του κοινού σχετικά με την ηλικία του Ryan Gosling που ερμηνεύει τον Ken. Ο 42χρονος ηθοποιός ρωτη΄θηκε σχετικά και απάντησε χωρίς φόβο, με πολύ πάθος!

Τον τρολάρουν όσοι βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην ηλικία του αλλά ο Ryan Gosling τους το επιστρέφει και μάλιστα με ένταση. Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό GQ ο Gosling εκφράζει την άποψή του και το κάνει κατηγορηματικά.

"Αν κάποιος δεν θέλει να παίξει με τον δικό μου Ken, υπάρχουν πολλοί άλλοι Kens με τους οποίους μπορεί να παίξει", υποστηρίζει ο 42χρονος σταρ χαρακτηρίζοντας, αρχικά, αστεία, την όποια σχετική συζήτηση εφόσον, ξεκάθαρα, ουδείς νοιάστηκε ποτέ για τον Ken πριν από την ταινία αυτή.

ken.jpg

"Ξαφνικά είναι σα να νοιαζόταν ο κόσμος για τον Ken όλο αυτό τον καιρό. Όχι, όμως. Δεν συνέβαινε αυτό. Δεν νοιαστήκατε ποτέ. Και η Barbie δεν του φέρθηκε ποτέ άσχημα. Αυτό είναι το ζήτημα", υποστηρίζει ο Ryan και το πάει ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως αν ποτέ νοιάστηκε κάποιος για τον Ken θα ήξερε πως ποτέ δεν νοιάστηκε κανείς για εκείνον, στην ουσία.

"Έτσι, η υποκρισία σας αποκαλύφθηκε. Kαι γι' αυτό η ιστορία του θα πρέπει να ειπωθεί", συνεχίζει ο Gosling λέγοντας πως με αυτό το δεδομένο νιώθει ως ένα είδος εκπροσώπου του έρμο του Ken και αισθάνεται βαριά την υποχρέωση να τον συστήσει στον κόσμο.

Στον ρόλο της Barbie η Margot Robbie.

ken4.jpg

Στον κόσμο του Twitter, πάντως, υπάρχουν οι φωνές "εναντίον" του Gosling ως Ken αλλά βλέπουμε και πολλές υπέρ του.

"Μου αρέσει ο Ryan Gosling αλλά μοιάζει κάπως μεγάλος και στεγνός. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το μαλλί ή το μαύρισμα αλλά χρειάζεται λίγη ενυδατική", γράφει ένας φαν!

{https://twitter.com/btchrnts/status/1643292437719445504}

“Ο Ryan Gosling είναι υπερβολικά άσχημος για να παίξει τον Ken, Θα έπρεπε να είχαν κλείσει τον Henry Cavill ή τον Chris Evans", γράφει άλλος.

{https://twitter.com/summerricochet/status/1643323974309355521}

"Για την ιστορία, μου αρέσει ο Ryan Gosling ως Ken. Ουδείς νοιάστηκε για τον Ken και τώρα ξαφνικά όλοι νοιάζονται αν ένας 40χρονος ηθοποιός τον ενσαρκώνει;", αναρωτιέται ένας υπερασπιστής.

{https://twitter.com/mssakshinarula/status/1663969618007044096}

“Ο Ken είναι 62 ετών. Ο Ryan Gosling μόνο 42. Άρα, ας μιλήσουμε για το ποιος είναι υπερβολικά μεγάλος για ποιον", αναφέρι άλλος.

{https://twitter.com/SilverScrVideos/status/1665018754265407488}

Σε κάθε περίπτωση, η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου και ο Ryan έχει τη στήριξη της συζύγου του, Eva Mendes, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Ιδού και το trailer για να μπαίνουμε σε (φουλ ροζ, εννοείται) mood.

{https://www.youtube.com/watch?v=pBk4NYhWNMM}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.06.2023 - 13:22