Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φόρεσε το μπικίνι της και μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο δικό μας

04.06.2023
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φόρεσε το μπικίνι της και μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο δικό μας
Μαθήματα αυτοπεποίθησης, έστω και άτυπα, από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου εν μέσω τριημέρου. Δεκτά με μεγάλη χαρά!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν "μασά" τα λόγια της ούτε και στέκεται μόνο σ' αυτά. Επιπλέον, η δυναμική της παρουσία αποτελεί πολλές φορές έμπνευση για όλες τις γυναίκες.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η τελευταία ανάρτησή της με την οποία υποδέχεται το καλοκαίρι, βγάζει το τζιν της και φορά το μπικίνι της το΄νιζοντως πως φέτος θα αγαπήσει τον εαυτό της ακόμη... καλύτερα!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 9 χρόνια γνωριμίας με τον Φώτη Μπενάρντο

Με δεδομένο ότι ο καιρός, επιτέλους άλλαξε και το καλοκαίρι, όντως έρχεται, τα καλοκαιρινά βγαίνουν από τις ντουλάπες και μαζί, ίσως το άγχος του "πώς φοράω μαγιό φέτος" αν έχουμε πάρει κανένα κιλάκι παραπάνω, ή αν δεν έχουμε γυμναστεί όσο θα θέλαμε, η Πηνελόπη έρχεται να δώσει ένα μήνυμα και ένα σπρώξιμο στην αυτοπεποίθησή μας που θα βοηθήσει!

"Φέτος το καλοκαίρι θα μ αγαπήσω όσο πιο δυνατά και ουσιαστικά γίνεται", γράφει στη λεζάντα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και κοιτά κατάματα τον φακό με έναν τρόπο που ξεχειλίζει υγιή αυτοπεποίθηση και body positivity, μεταξύ άλλων.

"Έβγαλα τον χειμώνα από πάνω μου μαζί με το τζην μου και ακόμα κι αν είμαι στην Αθήνα με ένα κάρο έγνοιες στο μυαλό μου θα φτιάχνω εικόνες με το νου μέχρι να γίνουν πραγματικότητα", συνεχίζει, καταλήγοντας πως "Έτσι έφτασα μέχρι εδώ. Έτσι θα το ξανακάνω!"

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ένα "Do" και ένα "Don't" που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια ακόμη κι αν δεν πας κάπου τελικά

Μαζί της κι εμείς! Και καλό καλοκαίρι!

{https://www.instagram.com/p/CtB2-xVMKFK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.06.2023 - 09:50