Natalie Portman: Κρίση στον γάμο της με τον Benjamin Millepied - Το τρίτο πρόσωπο και η συγνώμη

Natalie Portman: Κρίση στον γάμο της με τον Benjamin Millepied - Το τρίτο πρόσωπο και η συγνώμη
(Photo by Rich Fury/VF22/Getty Images for Vanity Fair)
Δύσκολες μέρες για τον γάμο της Natalie Portman και του Benjamin Millepied. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσιευμα της γαλλικής εφημερίδας Voici, ο Millepied είχε εξωσυζυγική σχέση ενώ μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η σχέση «Ήταν βραχύβια και τελείωσε».

Παρά το «τεράστιο λάθος», όπως αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι, η 41χρονη Portman και ο 45χρονος σκηνοθέτης/χορογράφος Millepied, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Black Swan το 2010, «συνεχίζουν να παραμένουν μαζί».

Οι φήμες αναφέρουν ως «πέτρα του σκανδάλου» την 25χρονη ακτιβίστρια υπέρ της κλιματικής αλλαγής, Camille Étienne, η οποία έχει μια πολύ έντονη διαδικτυακή (και όχι μόνο) παρουσία και λέγεται ότι «συνεπήρε» τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της, Millepied.

{https://www.instagram.com/p/CsVx6JiovPA/}

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ότι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», λέει η πηγή αναφερόμενη στον Millepied. «Η Natalie το θεωρεί ένα προσωπικό θέμα και δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί με το τι γράφουν τα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και την ιδιωτικότητά τους».

No Strings Attached και Friends With Benefits: Ο Αshton Κutcher παραδέχεται ότι, στην ουσία, πρόκειται για την ίδια ταινία

Η Portman και ο Millepied έχουν δύο παιδιά: τον Aleph, που κλείνει τα 12 αυτόν τον μήνα, και την 6χρονη κόρη τους Amalia.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Αυγούστου 2012. Η Πόρτμαν γιόρτασε την επέτειο των 10 χρόνων του γάμου τους, τον Αύγουστο του 2022, με μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας τότε δίπλα σε μια κοινή τους φωτογραφία, «Δέκα χρόνια σήμερα @benjaminmillepied, και όλο και πηγαίνει καλύτερα…».

{https://www.instagram.com/p/Cg2LfaSpaUm/?hl=en}

Η Portman συνόδευσε τον Millepied στο κόκκινο χαλί τον περασμένο Σεπτέμβριο για την πρεμιέρα της Carmen στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, την οποία σκηνοθέτησε.

Μαλιστα η δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε πρόσφατα την πρώτη συνάντηση με τον Millepied στα γυρίσματα του Black Swan το 2010, όπου ο Millepied ήταν η χορογράφος της ταινίας και της μάθαινε τις σεκάνς του μπαλέτου.

Chris Hemsworth: Η θυσία που έκανε πριν φιλήσει τη Natalie Portman την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο

«Γνώρισα τότε τον σύζυγό μου και νόμιζα ότι βρισκόμουν στη χώρα των ονείρων», εξομολογήθηκε η Portman κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2018. «... Με δίδασκε να χορεύω. Ξέρετε, μια από αυτές τις ρομαντικές ιστορίες ... Ήταν σίγουρα συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Ήταν όμορφο. Ήταν σαν να τον γνώρισα τότε πραγματικά και μου φάνηκε ότι "Α, αυτός είναι"».

Η Portman και ο Millepied συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία της, Vox Lux του 2018, στην οποία ερμήνευσε μια προβληματική ποπ σταρ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε τότε στο PEOPLE γιατί της άρεσε να δουλεύει με τον σύζυγό της.

«Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό γιατί νομίζω ότι με γνωρίζει τόσο καλά και ξέρει ποια είναι τα δυνατά μου σημεία και οι αδυναμίες μου στον χορό, οπότε μπόρεσε πραγματικά να δημιουργήσει χορογραφίες πολύ απρόσκοπτα και γρήγορα γιατί είχαμε πολύ λίγο χρόνο», είπε. «Έτσι ήταν πολύ βολικό που με ήξερε τόσο καλά και ότι είναι τόσο ταλαντούχος».

Η Natalie Portman ίδρυσε δική της ομάδα ποδοσφαίρου

Και η Portman συνέχισε «Ήταν διασκεδαστικό να τον παρακολουθώ να δημιουργεί γιατί δεν τον παρακολουθώ συχνά στο στούντιο. Απλώς για να δω την ευκολία και την τεχνογνωσία που έχει και φυσικά με διαφορετικά είδη χορού. Ήταν πραγματικά, εκπληκτικός».

‘Ας ελπίσουμε να περάσουν γρήγορα οι δύσκολες μέρες για το ζευγάρι.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.06.2023 - 12:28