Chris Hemsworth: Η θυσία που έκανε πριν φιλήσει τη Natalie Portman την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο

15.07.2022
Chris Hemsworth: Η θυσία που έκανε πριν φιλήσει τη Natalie Portman την έκανε να τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο
Πραγματικός ιππότης ο Chris Hemsworth. Πριν από τις σκηνές φιλιού με την συμπρωταγωνίστριά του Natalie Portman έκανε ειδική διατροφή για να μην της δημιουργήσει πρόβλημα.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην τελευταία ταινία της Marvel "Thor: Love and Thunder". Η Natalie Portman είναι vegan και ο Chris Hemsworth το ζύγισε πολύ αυτό πριν από τη σκηνή όπου θα έπρεπε να φιληθούν.

«Είναι η αγαπημένη μου υπερήρωας»: Οι γλυκιές φωτογραφίες του Chris Hemsworth με την κόρη του στα γυρίσματα του Thor

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Capital Breakfast with Roman Kemp, η Portman αποκάλυψε τη γλυκιά κίνηση του συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος γνωρίζοντας ότι εκείνη είναι vegan, δεν έφαγε κρέας το πρωί πριν τη σκηνή του φιλιού.

"Τη μέρα που είχαμε τη σκηνή του φιλιού δεν έφαγε κρέας το πρωί γιατί είμαι vegan. Και τρώει κρέας περίπου κάθε μισή ώρα!" τόνισε η Portman εξηγώντας, ταυτόχρονα, ότι στην πραγματικότητα, το αντίθετο δεν θα την ενοχλούσε, ούτε θα την πείραζε καθόλου, όμως συγκινήθηκε από τη σκέψη του Hemsworth και τον εκτίμησε περισσότερο!

Η ταινία άρχισε να προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους και παρόλο που εισπρακτικά δείχνει να πάει πολύ καλά, δεν είναι λίγοι οι φανς που δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Ιδού μια ματιά στο trailer για μια μικρή γεύση πριν από τη μεγάλη οθόνη: