Mary Vitinaros: Έτσι την καλωσόρισε στο GNTM η Βίκυ Καγιά

15.07.2022
Mary Vitinaros: Έτσι την καλωσόρισε στο GNTM η Βίκυ Καγιά
Ακόμη μία "υψηλή άφιξη" στο ριάλιτι μοντέλων του Star, ενώ η επίσημη ανακοίνωση ακόμη εκκρεμεί.

"Ολική επαναφορά" υποσχέθηκε για φέτος το GNTM με τα γυρίσματα να έχουν ήδη αρχίσει. Η κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα, Τάσο Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή έχει ήδη δεχτεί πυρά από διάφορες κατευθύνσεις -εστιασμένα ιδιαίτερα στο τελευταίο μέλος της, το διάσημο μοντέλο/ακτιβίστρια υπέρ της διαφορετικότητας. Μαζί τους και η Έλενα Γαλυφά στο family room ενώ είχε γίνει ειδικός λόγος για την παρουσία της Mary Vitinaros. Και η στιγμή της άφιξης αυτής ήρθε.

Η ελληνίδα καλλονή που έχει κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες έφτασε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην ομάδα (ή, μάλλον, οικογένεια, όπως λέει η ίδια η Καγιά) του GNTM.

Με τρεις κοινές τους πόζες την καλωσόρισε η Βίκυ Καγιά και περιμένοντας το επίσημο Δελτίο Τύπου για την ακριβή θέση της στο GNTM θυμίζουμε το επικρατέστερο σενάριο που θέλει τη Mary να είναι η coach των μοντέλων στο bootcamp.

Με ύψος 1 μέτρο και 80 εκατοστά, η Mary Vitinaros αποφάσισε να ασχοληθείμε το μόντελινγκ ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2012 βρέθηκε στην Αυστραλία όπου όπου ήταν από τις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Australia. Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, όμως αυτός ο διαγωνισμός άνοιξε τις πόρτες του χώρου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη (και από εκεί στο Λος Άντζελες) και η μία δουλειά διαδέχτηκε την άλλη χτίζοντας την καριέρα της βήμα βήμα.

Αναμένουμε να δούμε και τι θα κάνει στη μικρή οθόνη με τον νέο της ρόλο, λοιπόν.